cluc24

vineri, 21 noiembrie 2014

Femeia … Bijoux

Fiecare femeie este specială. Fiecare dintre ele are o anumită frumusețe, specifică ei.
Femeile sunt majoritare în societatea noastră. Ele sunt feminine, sensibile, luptă din toată ființa lor, să cucerească o lume ,care pe timpuri a fost, fără drept de apel, al bărbaţilor. Duritatea lor începe să ia locul fragilităţii. Din acest motiv, uneori, unele dintre ele, fără voie,  uită să mai fie feminine.
Reprezentantele sexului frumos, muncesc din greu ( mai sunt și excepții ...)  la servici, acasă şi vor în acelaşi timp să fie frumoase, admirate, iubite, îndrăgite.
Femeia este ca o floare, poate de aceea, ele adoră florile. Ele trec prin viaţă , rezistând , precum florile sădite cu grijă, vitregiilor naturii. Toate femeile sunt frumoase în felul lor. Frumuseţea nu vine doar din exterior, vine și din suflet!

Femeia încearcă de multe ori, să iasă în evidenţă, pentru a cuceri admiraţia celor din jur.
O femeie cu stil este o femeie care va reuşi mereu în ceea ce-şi propune. Femeia în ziua de azi are multe oportunităţi pentru a-şi alege accesoriile care o reprezintă. O femeie trebuie să fie mereu frumoasă, să se simtă bine în pielea ei! Femeia este o bijuterie…

Bijuteriile sunt atât de îndrăgite, la mare căutare şi este normal, deoarece reprezintă pe lângă stil, eleganţă, frumuseţe..
Bijuteriile uicat, handmade sunt tot mai mult purtate de reprezentantele sexului frumos. O bijuterie unică, pentru o femeie unică!
O bijuterie din pietre semipretioase  scoate în evidenţă clar personalitatea celei care o poartă. Fie că sunt mărgele, pandative, acestea sunt adevărate perle  ale frumuseţii.


Pietrele semipreţioase se găsesc sub diferite forme:  mărgele, bijuterii, inele, diverse accesorii. De asemenea acestea sunt de diferite tipuri în funcţie de piatră, material: ametist, agat, aquamarin, amazonit, aventurin, bronzit, coral, citrin, crisocola, cristal, cristal roz, cuart fumuriu, cristal de stanca, granad, jad.
Realizarea unei asemenea bijuterii, unicat, nu este greu dar necesită îndemânare şi precizie, alături de răbdare. Sunt necesare în primul rând materiale: pietre semipreţioase, şnur ( auriu, argintiu ), precum şi unelte de mână, aşa numitele:  unelte margelit .

Aceste unelte trebuiesc alese cu grijă, pentru a nu zgâria materialele cu care se lucrează. Una dintre recomandările specialiştilor este cea legată de produsele: gemsale.

Mereu m-am întrebat, de ce oamenii în general, femeile în special, preferă pietrele preţioase?
Aceste pietre semipreţioase, ca şi pietrele preţioase, au rol protector. Acestea oferă o energie pozitivă. Prin această energizare omul este ajutat în atingerea scopurilor personale.
Purtând aceste accesorii din pietre semipreţioase / preţioase, se poate lua o opţiune importantă pentru câştiguri în bani,  dragoste , carieră.
Cunosc o persoană, care s-a prezentat la un interviu pentru un job, iar faptul că purta un asemenea accesoriu, cum deţinea şi persoana care i-a luat interviul, l-a propulsat în obţinera postului dorit. Era un bărbat, deci clar că la femei este şi mai evidentă tendinţa şi moda!

Unii devin superstiţioşi şi poartă un lănţişor din pietre semipreţioase, la gât şi simt de multe ori că se încarcă cu energie pozitivă, care-i ocroteşte, ca un scut protector.
Alte persoane, îşi aleg seturi complete de bijuterii , care să scoată în evidenţă concordanţă dintre ţinuta, accesorii şi personalitate.

 Deci concluzia este clară, fie că vrei să-ţi produci singur bijuteria dorită, fie că vrei să o cumperi, fie vrei să te inspiri:

Pune bani deoparte pana de Black Friday, www.gemsale.ro promite cele mai mari reduceri dintre site-urile de profil!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu