cluc24

joi, 11 decembrie 2014

Idei de cadouri pentru Gogonel

Gogonel năvălește în apartamentul vecinei. Se uită în jur, constatând că acolo se află doar gazda, Gogoșar, care era în bucătărie.
Se asează repede în fotoliul lui Pătrățel și ascunde niște pachete. Se ridică asteptând apariția celorlalți. În câteva clipe, sufrageria se umple cu gașca veselă. Apare Maimuțel împreună cu Pătrățel, iar Gogoșar se prezintă cu o farfurie plină de prăjituri, care sunt devorate de cei prezenți. După ce bunătățile sunt terminate, fiecare își ocupă locul obișnuit.
Gogonel privește la Pătrăţel care se uită la televizor, iar Maimuțel și Gogoșar sunt din nou concentrate asupra laptop-ului. Se ridică alene de la locul său, scoate pachetele de sub fotoliu, sub privirile uimite ale lui Pătrățel, apoi le împarte la cei trei prieteni:
-          A venit Moșul...să le desfaceți pe rând...câte unul! Acestea au fost ideile mele, idei de cadouri!
Pătrățel sare la pachetul său și rupe nerăbdător, hârtia , scoțând la iveală  o boxă portabilă stereo, un set de două  bucăți
-         Are difuzor ceramic și reproduce cu mare acuratețe și intensitate spectrul audio...poate auzim și noi sonorul la ceea ce asculți...

Gogoșar își deschide la rândul ei pachetul: un robot.
-          Este un robotul ultra-rapid, îl poți controla din smartphone sau tabletă....cine știe ce mai poți controla...

Maimuțel nu se lasă mai prejos, admirând la rândul ei: un set cu aparate de masaj
-          Aparat de masaj Colia, care relaxează mușchii , masaj prin lovituri...., eficientă pentru mai multe zone ale corpului, te eliberează de stres , agitație, nervi , oboseală.

-          Nu sunt nervoasă...
-          Poți face pe alții – spune Pătrățel
-          Iar acolo mai ai o husă de masaj shiatsu: rezistentă, elegantă, ce masează mușchii spatelui, că tot stai atât cu Gogoșar la laptop... – termină de explicat Gogonel, ideile de cadouri  , după care este îmbrățișat de cei trei prieteni, fericiți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu