cluc24

vineri, 30 ianuarie 2015

Muncă relaxantă

Indiferent că sunt la servici, la birou, acasă, trebuie să ne amenajăm mobilierul în așa fel, încât, să ne simțim bine și să ni se potrivească perfect.

Îmi aduc aminte, cu nostalgie de primul scaun, pentru biroul de  acasă. Mi-am dorit tare mult să am, acasă, pentru lucru la calculator un fotoliu perfect! Am vrut să-l cumpăr, direct din magazin, pentru a fi sigur de ceea ce voi avea. Zis și făcut. Într-o duminică în care ploua mărunt, am pornit spre unul din hyper-market-uri și după îndelungi consfătuiri, cercetări, am reușit să-mi achiziționez un produs ideal.
Ajuns acasă, l-am montat , instalat, și am început să-l utilzez. Deodată, descopăr că idealul nu este și ...real. Roțile de la picioare sunt defecte!
A doua zi, încadrându-mă mai mult decât perfect, în cele 24 de ore de la achiziționarea produsului, îl returnez pentru a-l schimba cu altul. Rezolvat.
Revenind acasă, îl instalez și descopăr că ceva nu se potrivește... A doua zi repet operațiunea zilei actuale. Totul este la fel: ploaia de afară, recepționera morocănoasă, specialistul...scaunul...și noi, clienții!
În sfîrșit, scaunul este montat și pare în regulă.
Timpul trece, scaunul îmbătrânește într-o zi, ca omul în 10 ani! Își pierde un braț, apoi o roată de la picior, încă un braț...După un timp îl declar inapt pentru „servici” și devine doar o piesă de muzeu...

După ce revin la scaunele clasice, mă gândesc, să mai încerc o dată, să obțin ceva de calitate! Apelez la o firmă online, măcar să scap de eventuala vreme neprielnică de deplasare la magazin. Apoi decid să-mi achziționez un obiect cu dublă utilitate: atât ca fotoliu cât și ... masaj.
Am ales un fotoliu de masaj  , adică un scaun de birou care are și funcție de masaj.



Deoarece livrarea este gratuită iar produsul poate fi returnat dacă nu este corespunzător, m-am decis să-mi iau și pentru soție, un scaun de bucatarie  că și așa îi place mult să gătească! J

Așa am ajuns să avem fiecare dintre noi, o muncă relaxantă, măcar în perioada cât suntem acasă! Noroc cu ScauneOnline.ro!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu