cluc24

marți, 10 martie 2015

Farmecul unei doamne



A trecut ÅŸi data de 8 Martie. Această zi, nu putea trece  neobservată, femeile au luptat pentru drepturile lor, în trecut, deci merită sărbătorite. Le-am dorit din tot sufletul, tuturor reprezentantelor sexului frumos , multă sănătate, fericire ÅŸi bucurii.
Sănătatea vine la fiecare, după modul în care trăieÅŸte. Dacă mănâncă sănătos ÅŸi are grijă  de propria viaţă, sănătatea este prezentă. Odată cu ea, apare bucuria ÅŸi fericirea alături de cei dragi.
Oricare femeie, are un farmec  aparte, care o scoate în evidenţă. Fiecare femeie este unică în felul ei.
Zilele trecute, sosind acasă, am simÅ£it la un moment dat, în timpul unor discuÅ£ii, un anume „miros” de zmeură. M-am gândit că soÅ£ia mea, tocmai pregătise cina, oferind ÅŸi dulceaÅ£a făcute de ea, din acest fruct. Am aruncat o privire spre masă, dar acolo nu se afla nimic!
Zmeura este una dintre fructele sezoniere cele mai îndrăgite, datorită gustului acrişor. Specialiştii au spus că acest fruct previne şi cariile dentare.
Alte fructe care fac deliciul nostru, în funcÅ£ie de sezon, sunt pepenele  roÅŸu sau galben  ( conÅ£ine  90% apa atât de necesară organismului, albumine, fibre alimentare, potasiu, fier, vitaminele A, B, C, magneziu, fosfor, calciu , potasiu, fiind ÅŸi remediu ideal pentru constipaÅ£ie… ) , bananele ( ideale pentru dietă , pline de energie ), strugurii (cu nivel ridicat de apă ÅŸi sunt buni pentru hidratare ) ….
De fapt toate fructele sunt bune şi oferă energie consumatorului.
ÃŽntr-un timp eram mai mereu adormit ÅŸi mi se tot spunea să mănânc fructe. Până la urmă i-am ascultat pe “sfătuitori” . La început, consumam aceste produse, în mod haotic….Apoi am renunÅ£at să le mănânc seara,  deoarece deveneam plin de energie ÅŸi somnul dispărea! Consumul fructelor , ziua este mai mult decât benefic pentru organism.
SoÅ£ia mea , în timp ce-ÅŸi pregătea „pachetul” cu mâncare pentru a doua zi, de unde nu lipseau portocalele, îmi aruncă o privire întrebătoare, văzându-mă derutat, uitându-mă de zor, prin jur. ÃŽncepusem să mă uit prin dulap, chiar ÅŸi sub masă....
După ce află problema care nu-mi dă pace, mă anunţă că eu sunt de vină, pentru acel „iz” de zmeură. Uimirea mă cuprinde.
Până la urmă, în timp ce indică spre cadoul meu, pentru ea, îmi dau seama despre ce este vorba. Privesc spre setul de cosmetice, printre care, se afla ÅŸi noua gamă,  gerovital happiness . M-am bucurat enorm, conÅŸtient în acel moment, că ceea ce-i oferisem îi era util.
Nu prea mă pricep la alegerea produselor cosmetice pentru femei, dar am avut un sprijin real, într-o reprezentantă, specialistă, a acestor produse. Atunci mi-am dat seama de unde a apărut, ca o boare, această  aromă: era de la crema de zmeură pentru ten normal . Aceasta era concepută pe bază de extracte din fructe.
Apoi a urmat sărbătoarea propriu zisă, cu ocazia zilei de 8 Martie, unde am participat ÅŸi eu. Retras, lângă alÅ£i prieteni, am constatat, că fiecare femeie, prin stilul ei, iese în evidenţă, etalându-ÅŸi calităţile, atât interioare, cât ÅŸi pe cele exterioare. Eram fericit, că am contribuit ÅŸi eu, aÅŸa un pic, pentru starea de bine, a persoanei dragi, oferind ceva util ÅŸi surprinzător. DeÅŸi se simÅ£ea obosită, nu se observa deloc….



Următorul cadou, plin de farmec, va fi categoric “cc cream”! Adică crema Colour Control !

Unul dintre prieteni, se plângea de lipsa inspiraÅ£iei pentru cadoul oferit soÅ£iei lui, iar eu i-am oferit soluÅ£ia, care m-a salvat ÅŸi pe mine. Fiecare ten, ca ÅŸi orice  problemă, are mai mult ca sigur,  o soluÅ£ie:  caise pentru ten uscat ÅŸi afine pentru ten mixt/ gras .
Fructele pe lângă valoarea lor nutritivă, au un rol important în frumuseţe şi sănătate.

Acest articol a fost scris pentru Super Blog Spring 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu