cluc24

joi, 2 aprilie 2015

Ce poţi obţine purtând un pantof la moda 2015 Mopiel…



Pe cât de mult îmi plac serile, pe atât îmi displac diminețile în general, iar cele în care mă trezesc pentru servici, în special. În ultima dimineaţă, am fost trezit de soneria de la uşă. Întâi am crezut că sună alarma de la telefon, ca să plec la servici, dar…nu era aşa. Venise curierul care mi-a lăsat un pachet. M-am uitat pe etichetă, zâmbind, când am citit pantof dama Mopiel .
Amintirile m-au cuprins şi mi-au făcut ziua mai bună!

Nu există dimineață, în care să nu mă grăbesc, să ajung la timp pentru a “prinde” mașina firmei unde lucrez. Alarma ceasului , care mă trezește și mă găsește mereu supărat, este un motiv de agitație. Chiar dacă amân trezirea, cu câteva minute, cu complicitatea telefonului mobil, care repetă melodia după un anumit timp, tot nu-i bine! Treburile zilnice îmi răpesc tot timpul până în momentul ieșirii pe ușa apartamentului. 

Într-o dimineață, după o noapte agitată, știind că am o întâlnire importantă, mi-am setat telefonul să mă trezească mai repede.
În momentul începutului de zi, mai lenevesc un pic, ținuta ideală, pantofii perfecți par să mă astepte, pregătite din seara precedent.
Mă uit la ceas și constat că nu este deloc mai … devreme, fiind chiar mai târziu! Uitasem să setez pe starea “activă” a telefonului, noua alarmă, sunând de fapt, tot cea uzuală!
Sar din pat, pun repede de cafea, alerg la baie. Mă pregătesc de bărbierit, lama nu taie, o schimb, cade spuma de ras pe jos, mă enervez, iar timpul trece. Alerg spre bucătărie să-mi torn cafeaua, care este fierbinte și-mi picură pe mână. O parte din lichid, se varsă pe jos, o altă parte pe cămasă… Caut o altă cămașă dar din păcate nu am alta călcată….
După ce reusesc să șterg cât de cât urmele dezastrului o pornesc urgent spre locul de unde trebuie să mă “culeagă mașina”. Reusesc să ating ţinta, după puţin sport!

Ajuns la servici, obosit deja, mă pregătesc de marea întâlnire. Înainte de aceasta, mă duc la baie, să mă împrospătez şi să mă privesc în oglindă, nu pentru că nu m-aş cunoaste, dar să mă aranjez!
Pornind robinetul, jetul de apă mă stropeşte, udând cămaşa. Respir uşor, calm şi o pornesc spre „arena tigrilor”.

Sedinţa începe în nota caracteristică. După câteva secunde, mi se oferă „cuvântul” dar  eu nu-mi găsesc...literele.
Încep expunerea, privind la chipurile încruntate ale celor de acolo. Mă ridic şi-mi prezint ideile, propunerile în faţa unui flipchart, care părea cel mai prietenos din sală.
Deodată, observ că cei prezenţi par „luminaţi” şi prietenoşi dar nu-mi dau seama, de motivul schimbării bruşte a lor....
După terminarea întâlnirii, sunt felicitat şi mi se spune că-mi stă bine în noul stil. Nu înţeleg…dar apoi, remarc privirile îndreptate spre pământ şi-mi văd pantofii , proaspăt daţi cremă, ce aveau şi urme de cafea, fiind în două culori, pantofi bicolori.

După acest experiment, greu, dar plăcut, mi-am dat seama că stilul meu se potriveşte cu acest tip de produs, mai ales la întâlnirile importante.
După îndelungate căutări prin magazinele din oraş, pentru a-mi reorganiza încălţămintea,  mi-am rezolvat de fapt,  problema online. Mi-am achiziţionat şi eu, incaltaminte online Mopiel , confecţionată din piele naturală, căptuşită cu material textil.
Şi conform celor scrise pe colet, se pare că şi alţii, se iau după mine….


2 comentarii:

  1. Am vazut ca au si pantofi pentru femei! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa este.
    La un magazin online Mopiel gasesti atat : incaltaminte dama Mopiel cat si incaltaminte barbati Mopiel de buna calitate.

    RăspundețiȘtergere