cluc24

marți, 12 mai 2015

Concediul perfect alături de Dwyn



   Concediul este un drept al tuturor celor care muncesc. Când folosești cuvântul concediu, imediat te gândești la tot ceea ce este mai frumos, plăcut!
   Anul acesta, am decis să plecăm și să ne relaxăm imediat după Paști. Ce poate fi mai plăcut decât destinderea în aer liber după mesele copioase alături de familie, prieteni!
   Zis și făcut. Cu câteva zile inainte de Paști, am găsit o ofertă rezonabilă și gata planul!
   După ce ultimul vizitator venit la noi, cu ocazia sărbătorilor, a plecat, am făcut ordine ca să urmeze… dezordinea pregătirilor.
   Am făcut repede bagajele, soția mea punea pe masă, pe pat cele necesare iar eu le îndesam în diverse valize, geamantane...
   Dimineața, am aruncat o privire în jur și cu speranța că am luat tot, am pornit cu bagajele și mai ales cu rucsacul ( acolo se afla indispensabilul laptop ), voioși spre mașină. Aveam totuși sentimental că am uitat ceva dar nu știam ce…

   Drumul a fost perfect, toată aglomerația de mașini era, pe sensul opus. Ajunși la destinație, ne-am cazat, am admirat peisajul de pe balcon și ne pregăteam să sunăm pe acasă, să-i anunțăm că am ajuns cu bine. Soția mea îmi cere telefonul. Scot din geamantan hainele, cârligele de rufe, niște cutii goale, cadourile primite de la vizitatori…le pusesem din greșeală…altele… şi gata…Telefoanele nu sunt…nici încărcătoarele! Brusc îm aduc aminte că au rămas la încărcat…
   Până la urmă reușim să vorbim cu cei de acasă, pe internet, spunându-le să se ocupe și de telefoanele noastre, ca de copiii lor!
   Un SIM de telefon posedam prin portofel, de la o promoție, dar nu aveam restul….Era linişte, poate mult prea multă….
   În timp ce mă uitam la televizor, îmi vine brusc o idee!
   Intru repede pe laptop și caut Dwyn, magazinul online de la care-mi cumpărasem televizorul de acasă. Este o firmă de peste 10 ani vechime și este serioasă, putând să mă ajute cu rezolvarea unei probleme.
    Pe site găsesc un smartphone , exact, așa cum îmi doream dar nu avusesem timp până atunci să mi-l cumpăr. Dacă nu-mi plăcea produsul îl puteam returna în 14 zile, suficiente cât să revin acasă… Fac repede comanda, cu mențiunea adresei de livrare, la hotel și cu plată ramburs.
În două zile, produsul a fost livrat, exact unde trebuia. Având AWB-ul curierului, am stabilit cu acesta perioada și zona de livrare.
   După ce am plătit, am verificat produsul , era original și funcționa perfect, fiind ideal pentru nevoile mele. Am sunat acasă să anunț că avem un nou număr de telefon, implicit și telefon!
   Am fugit la restaurant unde mă aștepta soția mea. În timp ce comandam meniul, telefonul începe să sune. Soția mea, se uită mirată, la mine, la telefon.. Îi ofer telefonul pentru a vorbi cu părinții ei, de care îi era dor.
   De multe ori în viață, un lucru mic, poate face o zi mare!

2 comentarii:

  1. :) Bine că nu v-aţi dus în Bulgaria sau în Serbia că atunci chiar aţi fi avut o problemă! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bine este in tara ta. Este prea frumoasa ca sa o ocolesti, mai ales daca poti avea multe beneficii...Poti avea multe lucruri care chiar daca par nesemnificative sunt importante in felul lor.
    Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere