cluc24

marți, 30 iunie 2015

Răsfăţul părului



De multe ori când ne referim la o anumită persoană fără a-i cunoaște numele, o descriem după anumite trăsături: blonda de la doi, roșcata de la magazinul din colț, bruneta din stație. Categoric, părul este una dintre cele mai importante moduri de diferențiere între mai multe persoane.
Putem spune că părul reprezintă persoana în general, evidențiind-o în special.
Mulți nu-și dau seama de importanța acestui aspect, numai în momentul cănd acesta se deteriorează. Această grijă poate fi ușor rezolvată prin tratamente profesionale deingrijire a parului de acasa  cu diferite produse profesionale : Kashmir Hair System, Luiza Essence, Empire Hair, Ego Professional Max Repair, Hairganic.
Am auzit de persoane care se plâng de diferite probleme legate de păr, dar pot urma cu succes tratamentede reconstruire, rejuvenare si indreptare a parului .
Tratamentele de reparare și reconstrucție a părului este un răsfăț sau o necesitate?
Omul în general se simte bine, are o viață fericită dacă are o stimă de sine ridicată, ce ţine de psihic, înfluenţat de fizicul persoanei.
Orice persoană, care nu se îngrijește, în timpul vieții riscă să-și piardă : dantura, părul, auzul, vederea. Doar când pierzi ceva, descoperi cu ce te-a înzestrat natura!
Conform studiilor de specialitate, părul reprezintă o combinație de vitamine, proteine, minerale și aminoacizi care îl fac puternic, deși pare fragil și subțire. Rezistența și elasticitatea părului se datorează straturilot sale: măduva, cortexul și cuticula.
Rețeta succesului pentru un păr sanatos și automat stă în : vitamine (A,B și E), proteine (Keratina) , minerale si aminoacizi, elemente aflate în compoziția părului. În procesul de creștere  a părului, sunt necesare noi celule, care sunt produse de aminoacizi.
Un brand premium de produse profesionale pentru tratarea şi îngrijirea părului este Beauty Free.
 

Aceasta oferă diverse game de măşti pentru păr, printre care se regăseşte şi Kashmir One Leave , care se folosește atât pe părul uscat cât și pe cel umed, fără a necesita clătire.


Produsul Hairganic Serum Cu Extract De Cătină are în compoziţie uleiul de cătină care  are efecte tonice, hidratante şi nutritive asupra părului, pe care îl face mătăsos şi elastic, fiind un agent regenerator pentru păr.









Masca de păr Ego Color ce are în componenţă  ulei de nucă, de Brazilia, ce ajută la reconstrucţia firului de păr, îl hrăneşte, îl hidratează, prevenind pierderea elementelor naturale ale acestuia ce sunt compromise de intervenţiile chimice asupra lui.

Oricare tip de tratament aplicat repară şi reconstruieşte firul de păr ( uscat, umed ) făcându-l fin şi mătăsos, oferă strălucire şi control, , protejează părul de uscătorul de păr sau orice alt instrument styling.

Aceste tratament protejează culoarea părului de razele solare, menţin coafuri perfecte de lungă durată, fără a se încurcă părul ( fără a fi ciufulici ), trateaza vârfurile despicate prelungind astfel durata de viaţă a părului îndreptat, fără a-l degrada sau rupe. Şi ceea ce este uneori un mit, pentru femei, tratamentul cu masca utilizată, oferă volum părului!
Dacă totul este în regulă și persoana se simte bine, este o câştigătoare a concursului : „Descopera frumusetea fara granite!” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu