cluc24

vineri, 24 iulie 2015

Cardul de relaxare!



Unul din principalele beneficii ale produselor, multiple, care tot apar, este acela de a fi un obiect multifuncțional.
Un asemenea produs este cardul de supravietuire . Acesta mai poate fi numit și cardul relaxării... De ce? Prin multiplele funcții pe care le are, te scoate din orice impas, costând doar 12,52 lei. 

Dimensiunea mică, îl face accesibil pentru brelocul de chei, portofel. Este realizat din oțel inoxidabil și conține zece instrumente într-unul singur: centimetru, surubelniță, deschizător de sticle, deschizător de conserve, cuțit, pânză de fierăstrău cu două rânduri de dinți, cheie pentru piuliță fluture, chei hexagonale ( 4,5,6,7,8 și 10 ). Are azimut și gaura de prins la breloc este nelipsită.
Accesoriul este mai mult decât util la pescuit, vănătoare, camping, călătorii turistice, grădinărit, bricolaj, amenajări, operațiuni militare...
Ce este mai bună decât o bere după un grătar copios, în aer liber? Berea mai bună este cea din sticlă, iar cardul te ajută să-ți satisfaci plăcerea. Uneori mai uită câte un chelner să deschidă berea și acest obiect devine din nou util. Dacă ești la cumpărături și cauți ceva anume pentru locuință , trebuie să-i verifici dimensiunile, iar centimetrul cardului, este de ajutor!
Obiectul potrivit, la locul potrivit!
Produsele care se găsesc sunt utile pentru orice concediu în aer liber, fără stress, atât înainte de plecare ( când se fac pregătirile) cât și în locație ( deoarece un om complet dotat, obține ușor, tot ceea ce-și dorește). Acest produs multifuncțional, face concediul mai plăcut, mai ușor, mai relaxant.
Prețurile sunt deja imbatabile dar cititorii acestui blog beneficiază și de o reducere suplimentară. Este un magazin total! De accea se numește TotalMag .
Cei care se înscriu de pe urma acestui blog, obțin un discount de 10 % pentru produsele achiziționate introducând codul specific : cluc2410.
Oferta este valabilă până în 20 august 2015.
Cei dornici, pot lăsa mesaje pe blog cu produsele pe care le achiziționează.
Spor la cumpărături!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu