cluc24

luni, 14 septembrie 2015

După petrecere



Ce poate fi mai plăcută decât o petrecere cu mulți invitați? O petrecere înaintea începerii anului școlar, sau universitar!
Nimic. O petrecere în care toată lumea se simte mai mult decât perfect, deși uneori apar și mici accidente care nu perturbă evenimentul în deșfăsurare. Unii poate consumă prea multă...mâncare...poate și alcool. Alții din neatenție pătează fața de masă, ard perdeaua cu țigara sau varsă din lichidul colorat pe jos...
După terminarea petrecerii și plecarea invitaților urmează momentul neplăcut, curățenia. După ce începi să faci ordine pe masă, curat prin casă, descoperi efectele... cauzele se cunosc!
Întâi găsești gaura din perdea, prin care poți urmări nestingherit vecinii, covorul pătat, fața de masă care poate deveni o simplă cârpă de bucătărie....
Ce soluții sunt, mai ales că urmează să înceapă să vină rudele, care trebuie să găsească o locuință caldă, primitoare, liniștită!
Ultima soluție, schimbare de look, pentru locuință. O redecorare, o reamenajare. Ironia sorții, timpul parcă se micsorează și trece repede, conform unui ticăit enervant al ceasului aflat pe perete.
Primul pas este panica. Apoi, gândurile și privirile se îndreaptă spre laptop... unde se poate accesa internetul... de pot descoperi magazine online ,cu livrări rapide și cu promoții accesibile.
Zup pe internet, câteva cuvinte cheie și te trezești cu un site: Alegria Online  și se pare că bucurie și fericirea, înlocuiesc panica. Totul pare posibil. Problema care la început fusese  una imensă și compromițătoare, devine ceva mic...rezolvabil!



Întâi descoperi covorașele atât de necesare atât pentru camera de zi, cât și cele pentru baie. Perdelele surâd, atrăgând privirea călătorului virtual. După alegerea acestor produse, urmează husele de pernă, de pat care să fie în concordanță cu celelalte produse și accesorii. Dacă tot sunt promoții, de ce să nu schimbi și lenjeria de pat, cu una nouă, de bumbac și confortabilă?
Toate acestea se găsesc într-un singur loc și magazinul se lansează chiar în 15 septembrie, data când nevoia de aceste produse este mai stringentă.
Produsele odată introduse în coșul de cumpărături, aduc alte beneficii neașteptate, având și anumite discount-uri, care sunt mai mult decât BINE-venite!
Cu un clic, la un clic distanță, rezolvarea problemei este ca și terminată!
Și uite așa, de la o simplă și banală petrecere, locuința anostă devine una veselă, care  încântă privirea și pare să fie ca o continuare a evenimentului care a produs catastrofa, dar de data aceasta având alte conotații.
Repede, repede, că se apropie 15 septembrie și totul devine real!
Oare ce dată este astăzi, că timpul trece... dar este bine că e cu folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu