cluc24

miercuri, 9 septembrie 2015

Nunta de vis



De multe ori, după anumite etape, evenimente din viață, ne gândim că puteam să le gestionăm mai bine.
Uneori, când alții apelează la noi, putem da sfaturi oportune. În general, persoanele din jur, mai ales cele tinere, nu apelează la sfaturi până nu se lovesc cu capul de pragul de sus al ușii, după care, poate urma o cădere liberă.
Fiind prezent la mai multe nunți, mi-am imaginat și eu, cum ar fi trebuit să fie nunta ideală.
Sala de mese trebuie să fie cu etaj. La parter trebuie să fie ringul de dans. Este bine pentru că participanții fac mișcare și se trezesc.
Mesele trebuie să fie în formă de semi-lună, astfel încât fiecare participant să aibă imagine vizuală a tot cee ce se întâmplă pe ringul de dans, la masa miresei unde apare tortul la miezul nopții. Masa este împodobită în culori calde, galben-portocaliu-vezui. Pe masă, se vor afla plicurile pe care sunt imprimate atât numele celor care vor sta acolo cât și poze ( ca și pe invitația de nuntă ) cu actorii principali ai evenimentului: mireasa și mirele.
Mireasa, aici  , va purta  o rochie albă, vaporoasă, fosforentă, fiind atracția petrecerii. Nașa va avea o rochie neagră, sobră, care să se potrivească cu costumul, de aceeași culoare al nașului. Mirele va avea un costum de culoare închisă, spre negru, dar nu negru, pentru că nu participă la o înmormântare! Cămașa mov, îl va scoate în evidență fața de cămața albă a nașului.
Specificele  lumânări de nuntă , caracteristice acestor evenimente vor însoți participanții pe tot parcursul evenimentului, oferind o atmosferă plăcută.
Buchetul miresei scoate în evidență gingășia posesoarei. Buchetul nașei este mai mult decât un simbol al familiei împlinite.
Aranjamentele florale din sală, prin diversitatea lor, vor aduce o anumită culoare acestei ceremonii.
Formația care va conduce invitații pe valurile muzicii va cânta permanent, pentru a oferi o ambianță plăcută și caldă. Melodiile lente vor fi cele mai frecvente, acestea pot duce la cunoașterea și unirea altor viitoare cupluri. În momentul în care invitații devin mai leneși, trebuie să apară hora, precum și alte melodii specifice nunților.
Muzica trebuie să însoțească fiecare pas, al actorilor principali, surprinși până la cele mai mici detalii, de fotograful evenimentului. Cameramanul nu va rata persoanele participante, pentru a intra toate, în filele albumului nunții.
Furtul miresei va fi un moment inedit, atât pentru negociatori, victime cât și participanți.
Aruncatul buchetului de mireasă, nu trebuie să fie cu ţintă, doar cu pricepere şi telepatie... pentru a fi cu noroc deplin!
Dacă invitații doresc relaxare, pot ieși pe terasă, unde pot fi mângîiați de soare, putând schimba impresii cu alți participanți.
La final, când se va trage linie, veselia să fie pe primul loc, urmată de viitoare fericire a cuplului....
Fiecare nuntă, este una ideală pentru fiecare dintre noi. Important este, ca aceasta să devină reală!


Un comentariu: