cluc24

miercuri, 16 septembrie 2015

Un job ideal prin StartJobs



Pentru fiecare persoană contează mult cariera profesională.
Fiecare persoană, a fost o dată, la început. Toate au un început, care influențează desfășurarea viitoarelor activități.
Acel prim pas în cariera profesională are un rol determinat în psihologia individului.
Mulți tineri, dar nu numai, fac greșeli la început de drum. Unii se aruncă efectiv, din neștiință, disperare sau din orice alt motiv întemeiat, pe anumite drumuri care le sunt închise chiar înainte de ajunge la poarta lor.
În prezent, CV-ul vorbește și prezintă multe despre persoana pe care o reprezintă. Unele anunțuri legate de anumite locuri de munca sunt generalizate și mulți candidați se prezintă pentru interviuri la acele joburi, fără a cunoaște în realitate despre ce este vorba. Ajunși la interviu, sunt efectiv copleșiți și distruși atât de cerințele postului cât și de comisia care realizează interviul.
Acesta este unul dintre principalele motive, pentru care este necesar, ca CV-ul să fie introdus în baza de date a unei companii specializate în recrutare. Această companie pe lângă faptul că prezintă CV-ul companiilor, oferă  asistența și sfaturi utilizatorilor.
Marile companii, își aleg candidații din rândul celor aflați în asemenea baze de date. Chiar dacă companiile verifică după anumite cuvinte cheie, potențialii candidați, oportun este ca ei să primească aceste CV-uri și prin aplicarea candidatului.
Candidații investesc în cariera lor, atât în perioada studiilor cât și în perioada următoare, până la angajare, folosind diferite resurse. În trecut, după anii 1990, marile fabrici oferea plăți compensatorii pentru cei care părăseau intreprinderile, plătind într-un fel nemunca.
Până acum, în afară de StarJobs nu s-a gândit nici o altă companie să ajute pe cei care caută locuri de muncă, cu o sumă de bani pentru început, pentru a avea un start fulminant. La StarJobs, toți cei care caută oferte de munca  primesc fără excepție, 10 euro. Această sumă poate fi revendicată la companie, putând astfel publica pe site-ul lor un CV PREMIUM, care are una dintre cele mai mari facilități: trimite instant CV-ul la toate companiile de top, folosind cuponul promoțional: angajare.

Folosindu-se varianta PREMIUM, CV-ul ajunge să fie printre primele citite și studiate de angajator. Unii angajatori se plictisesc sau sunt presați de timp, după primele evaluări ale CV-urilor, alegând aleatoriu, după criterii bine definite, anumiți candidați. Nu ajung să studieze toate CV-urile primite.
Astfel un singur CV, ajunge la destinația finală, fiind studiat de reprezentanții marilor companii și este imposibil, ca interviurile cu angajatorul final să nu se ivească în zare. Și totul se poate obține, cu un simplu CV PREMIUM, obținut în urma unei simple revendicări a sumei de 10 euro de la StartJobs.
Jobul ideal, se poate găsi cu StartJobs, unde candidatul pentru un loc de muncă, este răsplătit  chiar de la început! Cu StartJobs poţi începe o carieră de succes!


10 comentarii:

  1. pare interesant, o sa ma uit sa vad despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar am vazut multe persoane care opteaza pentru acest lucru si ma bate si pe mine gandul sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am fost nevoita sa accesez un astfel de site, dar este bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am fost nevoita sa accesez un astfel de site, dar este bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este buna ideea propusa de StartJobs. Un CV Premium rezolva multa!

    RăspundețiȘtergere