cluc24

sâmbătă, 10 octombrie 2015

Dedicaţie pentru un fotograf de nunta din Bucuresti



Până în ziua nunţii, nu mi-am dat seama cât de importantă este profesia de fotograf nunta  .
Cu câteva zile înainte de eveniment, călătorind şi rezolvând multe detalii legate de nuntă, am rămas perplex, când cineva m-a întrebat dacă omul care se ocupă cu foto video nunta va veni şi la petrecerea dinaintea nunţii. Atunci mi-am dat seama de problemă şi am pornit în căutarea unui fotograf nunta Bucuresti. Noroc cu internetul care m-a direcţionat către o agenţie care se ocupa cu succes de realizarea imaginilor video şi foto.


Nunta s-a deşfăsurat conform programului iniţial, stabilit, alături de micile surprize ivite.
Călătoria după naşi, la mireasă a fost obositoare, păcat că nu se putea realiza virtual, dar fiecare amănunt, a fost surprins de omul nostru, fotograf nunta Bucuresti. Cununia civilă, slujba religioasă, pozele din parc şi de pe drum urmau să ne încânte peste ani, toate făcând parte din albumul foto video nunta.
Apariţia tuturor invitaţilor a fost surprinsă de aparatul acelui fotograf nunta. Nu de alta, dar este bine să ştii şi să-ţi recunoşti rudele, prieteni şi peste ani...
Petrecerea a fost una de neuitat. Lumea a dansat, chiar şi persoanele mofturoase... Probabil au fost speriaţi de camerele video ale unui fotograf nunta care era mai ceva, prezent în acţiuni, decât paparazi, dar în sensul bun al cuvântului. Calitatea pozelor, pe care le revedem, ne fac să retrăim acele momente, ca şi cum s-ar repete, la nesfârşit.
Dacă nu reuseşti să surprinzi aruncarea buchetului de mireasă, dansul miresei... atunci clar nu eşti un bun fotograf. Dar la noi nu a fost cazul, totul fiind surprins, de la primele semne de apariţie a unui eveniment. Calitatea imaginilor au fost ideale, reusind să facem poze, la ce dimensiune am vrut, din albumul nostru, întitulat generic : foto video nunta, o zi cât o viaţă!
Spre sfârşitul petrecerii, am oferit din toată inimă, pe lângă recunostinţă şi consideraţie, o dedicaţie muzicală pentru un fotograf nunta Bucuresti .
Merita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu