cluc24

vineri, 16 octombrie 2015

Un tricou cu personalitate si calitate!



Noi oamenii, trăim pentru a primi şi a oferi ajutor. Dacă primeşti ajutor, mulţi te consideră neajutorat, dar dacă oferi ajutor, puţini vor spune despre tine că eşti bun...
De câte ori m-a solicitat cineva să ajut, m-am oferit sau am fost...oferit de alţii...
Da, am ajutat la mutat mobilă, la rezolvarea unor instalaţii neadecvate prin case, am cărat bagaje, am pornit telecomenzi, am programat telefoane... Of şi tehnologia asta, uneori este atât de dificilă!
O vecină, bătrânică, m-a chemat să văd ce are telecomanda de nu-i porneşte televizorul. Şi am văzut! Telecomanda folosită era telefonul mobil, care şi el avea buton verde, buton roşu.... Poate a şi apelat pe cineva cu butonul verde... măcar să fi vorbit cu cineva dacă televizorul se încăpăţânase să nu pornească!
Am ajutat şi la mutat flori, din locuinţa unei vecine, în beci, apoi retur. Ce să fac! Când le-am dus în beci, a ieşit soarele şi vecina a vrut să le mai ţină pe balcon... Şi uite aşa, am scos florile la plimbare!
Având mai multe vecine bătrâne, fac şi cumpărături. Una dintre ele vroia un anumit tip de unt, de la un anumit magazin. I-am cumpărat dar nu i-a plăcut produsul! Am plecat şi am luat altă marcă şi am revenit dar... ambalajul avea altă culoare. Apoi am revenit la magazinul respectiv, am cumpărat restul de două tipuri de unt şi am lăsat vecina să-şi aleagă produsul dorit. Produsele rămase, le-am folosit eu, astfel, ferindu-mă să mai fac diverse drumuri, în ploaie la magazin. Apropo,  după două zile, unul dintre produsele rămase la mine, chiar era necesar, deci oferit aceleiaşi vecine! Am atâta bunătate în mine, că dă puţin pe afară....
Un prieten a fost părăsit de prietena lui. Era trist, supărat şi eu i-am recomandat un scurt concediu. De atunci, deşi a revenit acasă, tot în concediu este, nici de mine nu mai are timp, fiind ocupat de noua cucerire, alături de care-şi pregăteşte următorii paşi în viaţă, inevitabil urmând o nuntă!
Eu ofer ajutor, sfaturi la toţi cei din jur dar nu sunt apreciat....! Pentru a afla toţi cei de lângă mine, cum sunt,  mi-am achiziţionat un tricou personalizat  pe care scrie SUNT BUN.
Nu vreau să mă laud... dar e bine de ştiut. Apropo, l-am luat mai mare, ca să vadă lumea, că dacă faci bine, poţi slăbi, ajungând la silueta, aproximativ... ideală!
Tricoul este la fel ca mine. Mă identific cu el!
Mă reprezintă, calităŢILE acestuia sunt la fel cu ale mele!
Deci nu voi povesti despre mine, doar despre tricou...
Tricoul este de CALITATE, culoare alb pur, cu compoziţie de bumbac 100%.
Logo-ul meu se poate observa şi remarca PERFECT, fiind imprimat impecabil, cu tehnologia laser. Rezoluţia imaginii, a textului este de 1000-1200 dpi, de NOTA 10.
Tricoul este REZISTENT în timp, la mai multe spălări. Această spălare se face manual, cu tricoul întors pe dos, iar temperatura apei trebuie să fie de maxim 30 de  grade. Face parte din seria de tricouri funny  comandate online de la Tshirts. Mi-au plăcut multe modele de acolo.
Un lucru de APRECIAT şi DE ADMIRAT, termenul de livrare, de 24 de ore a fost real, fiind PLĂCUT surprins. Ideea că până vine tricoul, o să încap perfect în el nu a funcţionat ( mă gândisem că vine după sărbători când voi mânca mult...). Cum a venit l-am şi probat şi chiar l-am folosit prin scurtele deplasări prin zonă.
Bine că am mai slăbit în ultimul timp, că altfel trebuia să-mi comand un tricou haios  ca cel din imagine...
Dar cine ştie, timpul nu este pierdut, niciodată, pentru nimic! Nu pentru îngrăşat,  pentru alte tricouri cu mesaje! 
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

2 comentarii: