cluc24

sâmbătă, 19 decembrie 2015

Cine sună ?


Se aude soneria de la ușă. Liniște! Mă duc să văd cine este...nimeni.
Deodată aud o bufnitură. Mă uit spre centrală...este ok. Eu sunt în picioare, deci nu am căzut! O pornesc spre sufragerie și....sub bradul împodobit este o cutie...Coolpad!
Brandul Coolpad este unul nou sosit pe piaţa telefoanelor mobile din România!
Coolpad Romania   are produse interesante....
Ce-o fi? O fi chiar de la Colpad? A fost Moș Crăciun de la Extreme Digital sau Media Galaxy? O fi venit pe horn! Dar nu am aşa ceva... sigur a intrat pe tubulatura de la centrala termică!
Colpad.... Acolo am văzut produsul pe care mi-l doream, Coolpad Porto  !

Gândurile mele erau la petreceri, revederi cu cei dragi şi liniştea căminului. Fiecare dintre noi, ne dorim să avem ceva nou în casă, câte ceva personal, care să fie de bun augur în noul an care tocmai se apropie ameninţător! Eu vroiam un smartphone Coolpad Porto  pentru că consider că este ceva frumos, interesant și care mă reprezintă... atât pe mine cât și pe alții! Am vrut să-mi comand online... dar dispărea atât de  repede din lista de produse ca și cum era pâinea caldă de la magazinul din colţ, în ajun de Anul Nou!

De ce este interesant acest produs? Este unul util! Are touch-screen, iar mărimea ecranului este 4,7 inch cu o rezouţie de 960x540 pixeli. Are tot atâtea culori câţi fani o să aibă cât de curând, adică 16 milioane.
Cel mai mult îmi convine că am opţiuni, aşa cum se procedează în general, la fiecare telefon să folosesc şi extensii de memorie. Voi folosi fie microSD, sau de ce nu, că doar este compatibil, microSDHC sau chiar microSDXC de la vechiul telefon! Acestea şi memoriile telefonului sunt suficiente pentru a face cât mai multe poze la o calitate  de 8 megapixeli!
Îmi aduc aminte că am vorbit pe internet chiar şi la telefon cu Moş Crăciun... şi uite aşa, se pare, că mi-a îndeplinit dorinţa! Deci trebuie să fim atenţi când ne dorim şi mai ales, ce ne dorim!
Abia astept să-l testez. Se potriveşte perfect pentru orice ocazie, fie una relaxantă de petrecere şi distracţie, fie în cea în cea sobră, specifică muncii de la servici.
Mă uit în jur şi văd că se mai găseşte câte ceva, atârnând în brăduţ. Inima tresaltă, de bucurie şi pornesc în explorare.
Mulţumesc Moş Crăciun.....Moş Coolpad....Moşule ce tânăr eşti!


Gata cu meditaţia... să vedem ce a venit şi cine ştie ce mai găsim, pe acolo, printre accesorii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu