cluc24

vineri, 12 februarie 2016

Mini idee… maxi iubire!



Nu cred să existe persoane care să nu-şi alinte partenerii. Prin acest alint, un nume drăguţ, partenerul simte cu o intensitate mai puternică, cel mai nobil sentiment al omului, iubirea!
În prezent este mai greu să-ţi găseşti perechea potrivită. Numărul viciilor a crescut. Se caută parteneri care să nu bea, să nu fumeze şi să nu fie dependenţi de facebook! Adică să nu abuzeze de aceste vicii!
Când te pregăteşti de un eveniment, mereu bărbaţii sunt acuzaţi că întârzie... dar de câte ori stau ei în faţa uşii, asteptând ca doamnele să fie gata!
Totul este iubire, atasament şi se poate rezolva prin comunicare. O comunicare ideală înseamnă un cuplu perfect. Contează comunicarea verbala dar cea non-verbală oferă siguranţă şi o susţine pe cealaltă. Poţi spune că iubeşti persoana respectivă, dar dacă o şi dovedeşti...
Se apropie sărbătoarea iubirii, iar fiecare dintre noi, ne dorim ca aceasta să ne lase o amintire plăcută în albumul vieţii. Orice sărbătoare, înseamnă un cadou special  pentru fiecare, mai ales pentru ea...
Ce poţi oferi şi să fie util, drăguţ, inedit şi plăcut?
Dacă vrei să oferi haine sau bijuterii... poate greseşti mărimea, culoare, piatra...
Dacă oferi flori, este ca şi cum ai oferi ceva simbolic, unui străin...
Cadoul ideal poate fi o figurină care să semene cu ea sau cu el. Cum ar fi ca fiecare să aibă o statuetă cu partenerul pe care să-l aibă la servici! Atunci ar fi împreună, mereu, pentru întotdeauna aşa cum îşi jură credinţă la nuntă.
Soţul să aibă o figurină cu soţia îmbrăcată în rochia ei preferată, astfel se mai consolează când o aşteaptă în faţa uşi...  iar soţia să aibă figura soţului ... cu pasiunile lui, mereu alături,,,

Dacă oferi o statuetă, este ca şi cum ai oferi o parte din universul tău! Din acest motiv putem spune că MiniMeCraft  este soluţia ideală pentru a ne demonstra ataşamentul pentru fiinţa dragă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu