cluc24

vineri, 26 februarie 2016

Un pas spre frumuseţe


De la un timp, aud tot mai des discuţii poze legate de manichiură. Oare ce s-a schimbat de a început că această profesie să fie una dintre cele mai căutate?
Am încercat să aflu făcând o cercetare pe teren. Această idee mi-a venit în momentul când o cunostinţă mi-a spus că face cursuri specializate pentru această meserie, urmând să „străbată” două module. Apoi, soţia mea, m-a luat cu ea, la o prietenă care are un cabinet de manichiură. Ea se pregăteşte de o viitoare nuntă... soţia mea.... dar nu este o repetiţie, nunta noastră, fiind doar o nuntă sofisticată unde vom fi doar invitaţi.
În cabinet, erau mai multe angajate care lucrau cu dezinvoltură, astfel că doamnele şi domnişoarele îşi regăseau frumuseţea pe care o considerau pierdută în timp scurt.
Niciodată nu am înţeles rolul unor unghii false  dar arată bine! Se vede cu ochiul liber, că produsele sunt de nivel înalt de calitate. Preţul raportat la calitate este unul convenabil.
În scurtul timp cât am stat pe acolo, am început să studiez zona şi materialele, de parcă vroiam şi eu să mă apuc de această profesie.
Cum să nu reuseşti să faci lucruri bune, cu produse Master Neils! Sunt din zona americii. Ce drum lung au făcut!
După ce descopăr calitatea remarcabilă a produselor, încep să fac inventarul: lacuri de unghii, geluri Uv, gel lac  , ştampile şi vopsele pentru inghii, diverse soluţii şi materiale ajutătare, pensule şi alte ustensile….
Nu apuc să văd toate produsele că trebuie să plecăm, treaba fiind rezolvată. Fericit dar îngândurat o pornesc spre casă.
Ajunşi la destinaţie, ne trezim cu musafirii din Târgu Mureş, sosiţi pentru nuntă. Discutăm şi apoi se stabileşte, ca eu să o duc pe doamna respectivă la un salon de manichiură, altul decât unde fusese soţia mea.
Accept tacit şi o pornesc din nou spre zona frumuseţii feminine. Râmân cu doamna ontinuându-mi cercetările şi la acest salon. Aceleaşi produse, aceeaşi marcă şi acelaşi timp scurt!
Oare ce au în comun? Alteori când fusesem cu soacra mea, am stat pe la salon.... excepţie ultima dată.... Acum îmi aduc aminte, ce recomandă saloanele de manichiură! Este vorba de produsele de la Beashop!
Da... fiind uşor de utilizat datorită calităţii impecabile, profesionalismul manichiuristelor întregeşte acel tot unitar care este vital frumuseţii feminine.
Nu poţi greşi utilizând acele produse chiar dacă eşti un novice în meserie....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu