cluc24

vineri, 18 martie 2016

În amintirea copilăriei


Fiecare persoană își aduce aminte, cu nostalgie, de copilărie  . Această perioadă reprezintă primii pași prin viață, cu bune, cu rele.
Copii fiind, ne jucam pe afară, neavând alte preocupări, iar la ora fixată, toți intram în casă pentru a ne uita la desene animate .   Aceste emisiuni erau scurte, de câteva minute, dar erau filme care ne delectau, amintindu-ne că suntem copii.
Sâmbata sau duminica erau zilele care ne încântau vizual, pentru că atunci beneficiam de adevărate producții din lumea animației. Când apărea ciocănitoarea buclucașă Woody, era o adevărată plăcere. Dacă era însoțit de Tom și Jerry sau Cip și Dale, atunci era o adevărată sărbătoare. Aceste emisiuni, determinau copiii să socializeze, să-și dorească tot mai mult să fie împreună pe aripile vieții. În copilărie petreceam mult timp, alături de cei de vârsta noastră, acum, nu avem timp nici pentru noi.
Aventurile ciocănitoarei Woody Woodpecker au fost cele care au marcat o copilărie fericită, a multor generații, trecute și chiar prezente. În acele vremuri, mă gândeam că voi fi mereu un telespectator fidel al desenelor animate, întrebându-mă cum de nu se uită oamenii mari la aceste filmulețe!
În schimb, în prezent, avem facilitatea de a urmări necontenit, orice emisiune ne dorim. Chiar dacă am crescut, copilăria ne ajunge din urmă, în fiecare existând, un suflet de copil. Woody este departe, dar totuși aproape, având mai mulți prieteni animați care vin să ne încânte și la vârste mai mari.
Nu există copil care să nu fi îndrăgit desenele animate, iar cu trecerea timpului, continuă să-și regăsească liniștea și copilăria alături de Little Stuart sau Strumpfi.
Desenele animate nu sunt specifice doar copilăriei, ele fiind alături, în orice moment, la televizor, pe DVD sau BluRay putând fi vizionate și savurate la discreția cinefilului.
Viața nu ar fi mai liniștită, dacă serile stresante se pot deconecta prin simple călătorii în timp, alături de personaje dragi?
O idee bună.... mă opresc din scris pentru a merge în vizită, în lumea aventuroasă și haioasă a distribuției animate!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu