cluc24

vineri, 1 iulie 2016

Ea şi El!


Se aude foşnetul frunzelor. Totul în jur are culoarea verde. Deodată îşi face apariţia, culoarea roşie. Lângă ea se opreşte sobrul alb cu negru!
Ea, îmbrăcată într-un roşu aprins îl priveşte pe El. Acesta la rândul său o priveşte intens. Totul durează doar câteva secunde. Se aud paşi... Ea şi el se îndepărtează.
El simte cum îi tresare inima iar ea păseşte calmă pe covorul de iarbă din parc. El suspină, ea zâmbeşte şi-şi continuă obişnuita plimbare de seară. El întoarce capul după Ea. Aceasta îşi continuă drumul ca şi cum privirile celor doi, nu s-ar fi intersectat niciodată.
Luna îşi face apariţia pe cer....

O noua zi, acelaşi parc, aceleaşi personaje. El şi Ea se privesc din nou, apoi fiecare îşi continuă drumul obişnuit. Băiatul are inima frântă. Fata, deşi pare dornică de ceva nou, îşi continuă semeaţă, plimbarea.
Luna prevesteşte apropierea nopţii.

Încă o zi pare să se repete. Băiatul îşi verifică buzunarul, simţind cutia în care avea bratari Shamballa  şi aştepta…
Fata se apropie încet, iar privirea i se încrucisează cu cea a băiatului. Acesta îi oferă cadoul, apoi ruşinat, pleacă fără a privi în urmă. Fata se întoarce privindu-l, în tăcere.
Luna începe să zâmbească….

Băiatul revine cu inima cât un purice, a doua zi, la veşnica întâlnire, de o clipa cu Ea! Ajuns la destinaţie, priveşte în jur. Fata nu apare…Suspină. A crezut că o va cuceri pe fată, oferindu-i acele minunate bratari handmade .
Un prieten care era căsătorit îl sfătuise să ofere ceva unic, pentru cea care era de asemenea unică pentru el! Probabil greşise. Prietenul îi spusese  că pietrele semipreţioase au efect pozitiv asupra psihicului persoanelor. El a dorit să-şi regăsească linişte şi pacea alături de o fiinţă pe care o îndrăgise. Viaţa este ciudată, fiecare persoană îşi va găsi mereu perechea într-un străin lui, până atunci. Dragostea va învinge orice obstacol şi va fi calea spre fericire..
El suspină şi-şi lasă privirile în jos, pornind pe drumul său obişnuit. La un moment dat se opreşte, speriat de un picior care i se pune în cale. Îşi ridică privirea şi o vede pe Ea! Stătea pe bancă, chiar în drumul său, aşteptându-l. Îi face semn să ia loc, lângă ea.
Probabil din acel moment, El va fi meru lângă Ea, la bine şi la rău. Fata şi-a regăsit echilibrul interior, privind fericită spre El, întinzând mâna pe care se afla brăţara Shamballa.
El este fericit că a intrat pe situl Bhalla pentru a găsi acele bratari dama  care trec peste toate barierele sufletului. Cine nu caută nu găseşte!

Brăţara este simbolul iubirii, al respectului şi recunostinţei pentru fiinţa dragă. O brăţară poate fi începutul unei legături strânse, o existenţă comună eternă în linişte, pace şi armonie sufletească.
Pietrele semipreţioase pot conduce spre o viaţă firesc de preţioasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu