cluc24

luni, 29 august 2016

Culorile copilăriei



Cine nu-şi aduce aminte de copilărie? Toţi ne amintim acele vremuri tumultoase pentru ori şi îngrijorătoare uneori, pentru părinţi. Cei care nu-şi aduc aminte de aventurile şi năzbâtiile acelor vremuri, probabil au fost ca nişte bibelouri.
Fiecare dintre noi aveam o jucărie preferată, o persoană (un prieten sau prietenă) dragă alături de care alunecam pe valurile copilăriei. Hainele nu era importante pentru noi, dar aveam anumite preferinţe. Fiind băieţi, fotbalul ne atrăgea şi încercam să alegem haine specifice şi asemănătoare echipelor cu care ţineam. Asta până apărea cineva care ne privea urât sau ne provoca amical, fiind susţinător al altei echipe.
Fiecare dintre noi avem o culoare preferată. Este ceva care ne place. Întâi îmi plăceau culorile deschise în general, albastru în special. Acum dacă ar fi să aleg o ţinută vestimentară, aş alege un tricou negru. De ce negru? Pentru că mi s-a atras atenţia că este o culoare sobră şi am descoperit că se potriveşte în orice ocazie.
Culoarea neagră este una liniştită şi îmi seamănă mie perfect, fiind o persoană tăcută, în general. Prin negru se simbolizează persoana care nu spune nimic, nu se dezvăluie, reprezentând necunoscutul, misterul şi mai ales neprevăzutul. Exact ca aventurile copilăriei….
“Nimic nu este aşa cum pare” ar spune un tricou negru din bumbac 100%  , alături de pantalonii lungi de in  care completează o ţinută perfectă de “joacă”.
Degeaba ne gândim că destinul este influenţat doar de zodii, pentru că de fapt, culorile ne reprezintă, fiind ceea ce oferim la fiecare întâlnire cu evenimentel care se succed în viaţa noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu