cluc24

joi, 4 august 2016

Românii susţin România!



Încep Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Toată suflarea românească are ochii aţintiţi asupra acestei competiţii majore.
Puţină lume cunoaşte faptul că aceste Jocuri Olimpice vor fi urmate de Jocurile Paralimpice, care se desfăşoară conform tradiţiei, în aceeaşi locaţie: de la Rio de Janeiro.
România are 11 reprezentanţi dintre persoanele cu dizabilităţi care luptă de asemenea pentru culorile naţionale. Pentru prima oară, ţara noastră are un număr reprezentativ de concurenţi care vor susţine un examen competiţional care le va demonstra calităţile şi abilităţile pe care le deţin. Pentru a doua oară consecutiv,  Olympus  susţine sportivii români, atât moral cât şi financiar, prin direcţionarea a 50 de bani din preţul fiecărei sticle promoţionale de lapte pe care o valorifică în perioada iulie – septembrie.
Fiecare competiţie semnifică o luptă cu propriile capacităţi şi îndemânări. Dacă acesti concurenţi au voinţă, noi trebuie să fim alături, să-i susţinem şi să-i aplaudă. Indiferent dacă sunt câştigători sau nu, ei sunt adevăraţi campioni şi le dorim MULT SUCCES!
Hai România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu