cluc24

miercuri, 3 august 2016

Susţinem România la Jocurile Paralimpice de la Rio



Hai România!
Indiferent unde se află românii, acestia trebuie să-şi susţină ţara. Nimic nu este mai plăcut decât să vezi steagul României pe cel mai înalt catarg, în timp ce se intonează imnul ţării. Indiferent de competiţie, românii susţin România!
Echipa paralimpică română participă la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, în perioada 7-18 septembrie 2016. Din cadrul acestei echipe fac parte 11 români. Acesti participanţi sunt adevăraţi învingători, atât ai competiţiei cât şi ai vieţii.
Pentru susţinerea mişcării paralimpice din România, compania Olympus  , direcţionează câte 50 de bani din preţul fiecărei sticle promoţionale de lapte de consum. Această iniţiativă este un demnă şi importantă pentru atingerea obiectivului de a creşte gradul de conştientizare a mişcării paralimpice româneşti. Această companie susţine competiţia persoanelor cu dizabilităţi pentru a doua oară consecutiv, pregătind adevăraţii învingători.
Deci trebuie să ne susţinem adevăratele valori, de la mic la mare, printr-o încurajare care face cât multe alte cuvinte fără rost:
HAI ROMÂNIA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu