cluc24

miercuri, 21 septembrie 2016

Cu Blogatu nu ne blocăm!



De multe ori, se întâmplă ca să ne achiziționăm anumite produse sau gadget-uri pe care ni le-am dorit cu ardoare, și apoi să ne uităm la ele ca vițelul la poarta nouă‘.
Cum este să-ți achiziționezi un telefon care să aibă o multitudine de facilități și să constați că nu știi să-l folosești la adevărata capacitate?
Acum există mai multe opțiuni de informare şi suport tehnic prin intermediul instrumentelor virtuale. Una dintre aceste posibilități este cea oferita de Blogatu . Denumirea vine de la faptul că este blogger, obişbuit să povestească publicului larg, vrute şi dorite. Acest blogger a realizat mai multe review-uri la unele produse care mi-au atras atenția, atât mie cât și altor persoane interesate de acele accesorii. Orice review este mai mult decât util şi vine în sprijinul companiilor şi al clienţilor. Aceste testări au ajuns la un număr impresionant de episoade în timp scurt.

Cu ajutorul acestui site am reușit să aflu că-mi  pot securiza  telefonul X3 Soul Style cu ajutorul senzorului de amprenta. Nu este nevoie sa reţin parola sau un gest anume, mai ales că uneori gesturile pot fi involuntare... 
Deoarece am doua abonamente, unul personal și unul de servici, facilitatea oferită de acel dual SIM este mai mult decât optimă. De ce să umbli cu două telefoane și să le cauți pentru a le identifica , când ai nevoie de unul anume dintre ele?
Oricare telefon, inevitabil, va lua contact cu solul, indiferent de duritatea acestuia. Acest smarthphone are partea din spate metalică, protejând şi amortizânt căzătura. Acesta nu ocupă mult spaţiu, fiind conceput cu design slim.
Fiind plecat în călătorie, nu trebuie să fim stresați că nu avem suficientă memorie de stocare pentru amintiri, fie ele imagini sau fișiere video. Memoria Flash este de 32GB și dacă nu avem nevoie de facilitatea dual SIM, căci în concediu nu e ideal să fii deranjat,, se poate monta un suport card micro SD de 128GB. Astfel fiecare secvența poate fi imortalizată. Dacă fișierul video nu este optim, acesta se poate edita prin propria aplicație a telefonului.
Bateria rezistă mai mult timp, fiind 3150 mAh, având mod inteligent de economisire a energiei chiar pentru o conectivitate 4G în standarde FDD și TDD.
Deci, dacă avem dubii, putem apela la testările pe care anumiți bloggeri le realizează în sprijinul nostru şi tot aşa, ne putem alege sau familiariza cu anumite accesorii. Astfel ne lărgim orizontul şi ne îmbogăţim cunoştinţele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu