cluc24

marți, 11 octombrie 2016

Acasă… ce dulce sună!


Ce înţelegem noi atunci când spunem „acasă”?
Acel acasă este locul unde ne simţim în largul nostru. Mulţi avem în faţa intrării un preş pe care „Home, sweet home”, care spune totul!
Fiecare în sinea noastră, am vrea să fim ca o broască ţeştoasă, care-şi duce peste tot  propria casă.
În general stăm  puţin pe acasă, dar acele momente sunt cele care ne provoacă stările de plăcere, de fericire, de posesiune. Acolo avem fiinţele dragi, lucrurile care ne-au plăcut şi ne satisfac trebuinţele.
Dacă ar fi să dăm o definiţie acestei noţiuni, fiecare dintre noi, am găsi diferite cuvinte care să exprime starea noastră când ajungem în sfârşit ACASĂ! Casa noastră este un cuibuşor drag, un loc de regăsire, ceva ce ne reprezintă cu adevărat.
Pentru un cămin ideal trebuie să ne sacrificăm, să oferim o parte din timp pentru a-l aranja conform dorinţelor noastre şi a cerinţelor vieţii pe care vrem să o ducem.
În casă se oglindeşte imaginea celui care locuieşte în ea. În casa noastră intră doar cei care ne sunt apropiaţi sufletului, cei care întregesc universul nostru existenţial.
O casă nu ar fi acasă, fără persoanele dragi nouă, care fac parte din ea!
Provocarea de a gândi şi de a medita către ceea ce reprezintă acel cuvânt mistic „acasă” a fost emisă virtual de Stona, care este o companie ce comercializează piatră naturală şi şi-a lansat propriul magazin . Această companie organizează un party: Zilele Porţilor Deschise, cu invitatul special Soares Szasz care va povesti modul în care şi-a dezvoltat afacerea.
O afacere rentabilă, o companie profitabilă cu oameni deosebţi pentru fi … acasă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu