cluc24

duminică, 30 octombrie 2016

Provocarea caloriilor


Frumuseţea vine din interior, dar exteriorul o scoate în evidenţă.
Femeia îşi doreşte să fie mirifică şi admirată de cei din jur. Bărbaţii doresc doar apreciere deşi la o vârstă fragedă, au visat să atingă „culmile frumuseţii”. Acum ei încearcă doar o tonifiere musculara rapida pentru a cuceri pe reprezentantele sexului frumos!
Sensibilitatea omului este influenţată, chiar dacă nimeni nu recunoaşte şi de sensibilitatea pielii, a stării de bine.
Oamenii merg la fitness, unii pentru a beneficia de rezultate pozitive în urma mişcării, iar alţii, doar pentru a fi la modă. Fiecare în sinea lui, încearcă o remodelare corporala si eliminarea celulitei  . Celulita a ajuns ca o sperietoare pentru factorul uman. Dar spre alte boli, aceasta poate fi anihilată.
Când alergi pe bandă, constaţi cum încep să scadă caloriile în timp, dar parcă totul se desfăsoară în ritm prea lent, faţă de timpul pe care-l ai la dispoziţie. După o oră de fitness constaţi că nu ai realizat mare lucru, mai ales că apoi te delectezi cu diverse sortimente de alimente şi băuturi răcoritoare. Parcă te mai şi îngraşi... un pic!
Prezentul însă pare să oscileze între trecutul clasic şi viitorul în care totul se deşfăsoare cu o viteză uimitoare.
Tehnica cu fire Xbody a trecut undeva în istorie, fiind înlocuită cu tehnologia wireless. În cadrul unor şedinţe de doar 20 de minute se pot consuma peste 500 de calorii... Parcă sună mult mai bine. Atât ca timp cât şi ca valoare.
Una dintre companiile care oferă sprijin şi mai ales asistenţă celor care evoluează la diferite aparate, sporturi sunt cei de la Mirrors Beauty Salon, care au specialişti în domeniu, dr.  Cristina Bejan  şi echipa.


Sport şi sănătate este o deviză care este o prezenţă necesară în viaţa noastră chiar dacă, mult prea des, o ignorăm.
Dacă suntem hotărâţi şi decişi, putem apela la firma care pe lângă facilităţile pe care le oferă, pun la dispoziţia clienţilor, personal calificat care să îndrumă şi să asiste deşfăsurarea etapelor din cadrul exerciţiilor, care pot fi adevărate teste de rezistenţă, fiind vitale pentru sănătate, şi nu numai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu