cluc24

joi, 22 decembrie 2016

Ce incaltaminte de iarna sa porti daca ai glezne groase sau subtiri? Sfaturi de la stilisti


Rafturile magazinelor de profil s-au umplut cu articole de incaltaminte de iarna. Este momentul potrivit, inaintea sarbatorilor, sa ne organizam garderoba, alegand cizmele sau ghetele preferate. Insa nu fiecare doamna sau domnisoara stie exact ce model de botine  ar avantaja-o. De aceea, va prezentam cateva idei utile, practice pentru a opta pentru perechea perfecta de incaltari pe care care sa le porti in sezonul rece, accesorizandu-le tinutei adoptate. Afla daca modelul de cizme care ti-a atras atentia se potriveste nu doar gusturilor tale, ci si formei picioarelor!
 Femeile cu glezne groase pot face o alegere inspirata, incadrand vestimentatiei niste botine decupate in V pe glezna. Astfel, veti crea impresia unei glezne mai subtiri. Esentialul este ca ghetele sau botinele sa depaseasca linia gleznei! In ceea ce priveste cizmele cu toc inalt, daca se muleaza pe glezna, nu au fermoar sau sunt prevazute cu catarame, veti obtine un efect contrar, de evidentiere a grosimii, ceea ce este de evitat. Asadar, din colectia de incaltaminte dama toamna – iarna Pepper opteaza pentru modele de cizme inalte in linie dreapta, pe care sa le porti la colanti, pantaloni stramti, cu dresuri mate sau jeansi skinny. Poti transmite un aer de feminitate, purtand si rochii sau fuste scurte, care sa distraga atentia privitorului de la gleznele groase.
Tinerele cu glezne subtiri au la indemana o varietate de modele de cizme si ghete din piele naturala sau fabricate din alte materiale, decorate cu dantele, catarame si diverse alte detalii, preferabil tridimensionale, precum funde colorate. In acest fel, veti accentua supletea picioarelor. In plus, o idee foarte buna este sa alegeti si o pereche de botine colorate, in nuante puternice, fara taieturi asimetrice ori largi. In cazul botinelor, fie din piele naturala, fie din piele intoarsa, un centimetru mai mult intre papuc si glezna va crea iluzia unor picoare prea subtiri. De asemenea, nu va recomandam sa purtati aceste articole cu rochii bufante, deoarce se creeaza un constrast inestetic de volum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu