cluc24

luni, 23 ianuarie 2017

Sărbătorind iubirea


Abia au trecut Sărbătorile de Iarnă că iar avem motive de bucurie și petrecere. Urmează o sărbătoare a inimi și a sufletului, adică sărbătoarea iubirii.
Deși sărbătoarea noastră a românilor, dedicată dragostei este Dragobetele, am preluat și varianta americană, pentru că iubirea trebuie sărbătorită mereu!

Cu această ocazie, bloggerii au o nouă posibilitate de a-și demonstra calitățile creative, participând la „Blog My Valentine” organizat pe Blogawards , al cărui regulament a fost preluat de situl respectiv:
„Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Dacă un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 30 de zile de la finalizarea jurizarii.
La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare concurs din cadrul Blog My Valentine 2017. Concursurile individuale vor fi postate pe aceasta pagina. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in functie de cerintele fiecarui concurs in parte”.
Deci, spor la scris! Cupidon este lângă voi! Nu doar pana la 14 februarie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu