cluc24

duminică, 12 februarie 2017

Luptând pentru natură

Tot mai des vedem cum dispare pădurea din jurul nostru. Mulți nu se gândesc la repercursiuni dar, dacă am vedea istoria ultimilor ani, cu o mulțime de inundații, aer poluat am fi mult mai implicați în protejarea naturii.
Natura a fost mereu un sprijin al românului, al celor care aveau idealuri și luptau pentru țară. Din păcate, în prezent, politicienii luptă pentru propriul lor bine, neglijând natura, deci, mai precis , pe cei din jurul lor. Pădurea, cerul, nu sunt doar ale noastre, ele fiind ale tuturor celor care doresc să trăiască într-un mediu sănătos.
Dacă politicienii nu fac nimic în prezent, putem și trebuie, să ne asigurăm un viitor mai bun. Cei care vin în urma lor, trebuie învățați să prețuiască adevărate valori mioritice și culturale.
În județul Brasov, la Râșnov, există o școală care-i învață pe copii să vadă dincolo de limitele orașului, să cunoască și să prețuiască viața în general și natura în special. Această școală trebuie sprijinită pentru a-i crește pe viitorii apărători ai unei Românii curate și sănătoase.
În cadrul acestui proiect de școală, există 20 de ateliere „Descoperă natura cu toate simțurile” și 20 de ateliere de reciclare creativă numită „Să transformăm și să folosim”. Pe lângă aceste ateliere mai există un club de teatru în care copiii, după cursurile școlare, își etalează calitățile artistice și actoricești.
Pentru a nu vedea aceleași imagini triste...



... și să ne minunăm de natură, să trăim în armonie cu ea, iar copiii să învețe despre beneficiile ei...



Cei care doresc, pot face donații pentru acest proiect legat de școală, care este înscris în Campionatul de Bine unde trebuie să se numere printre căștigători!
Este important ca donațiile pentru ONG-uri să fie în folosul comunității. Din aceste sume adunate, se pot realiza multe proiecte noi și importante pentru comunitate. Deci, donați pentru un viitor mai bun,  pentru proiectul din județul Brașov : „Atinge Asculta Miroase Simte”.
Acest proiect participă la concursul Campionatul de Bine  în perioada 6 decembrie 2016 și 15 februarie 2017. Cei care nu pot dona, pot participa ca voluntari la desfășurarea proiectului. Cele trei proiecte clasate printre primele în cadrul concursului, ca valori din donații, primesc acele sume triplate, în limita a până la 5000 de euro.

Natura are prioritate!  Să o îngrijăm pentru a ne proteja!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu