cluc24

sâmbătă, 18 februarie 2017

Mergi la timp in service atunci cand ai probleme cu directia masinii

Daca ai un service auto si esti in cautarea unui aparat geometrie roti 3D , de pe Stand-geometrie-directie.ro poti cumpara un stand geometrie directieroti 3D .
Stand Geometrie Directie este un magazin online infiintat in 2009, un magazin care comercializeaza echipamente necesare unui service auto. Pe langa aparatele de geometrie roti, aici poti gasi si elevatoare auto, echipamente pentru vulcanizare, compresoare, testere diagnoza, aparate clima auto si alte tipuri de echipamente.
Daca vrei sa comanzi de pe acest site, comanda cu incredere, deoarece produsele sunt de calitate si aparatele satisfac toate cerintele RAR si ISCIR.
Aparatul de geometrie roti este unul dintre aparatele care ar trebui sa existe in orice service auto care se respecta. Acesta afiseaza valorile reale ale unghiului de fuga si a unghiului de cadere a masinii, facand masuratori de mare precizie.
E important ca masuratorile sa fie de mare precizie daca vrei ca directia masinii sa fie una dreapta. Aparatele de geometrie roti de la Stand-geometrie-directie.ro contin o baza de date cu specificatii legate de geometria rotilor pentru mii de modele de masini.
Astfel de aparate au scopul de a oferi stabilitate maxima, confort si manevrabilitate in ceea ce priveste comportamentul directiei autovehiculului.
Nu trebuie sa amani niciodata reparatiile la directia masinii, deoarece pot aparea tot felul de probleme la sistemul de directie si cel de suspensie.
Problemele la geometria rotilor pot afecta si anvelopele (acestea se uzeaza mult mai repede), consumul de combustibil (va fi mult mai mare), siguranta in trafic, deplasarea masinii (masina nu isi va tine corect directia si va merge stanga – dreapta), manevrabilitatea (va fi imprecisa) si piesele componente din sistemul de directie si suspensie (se vor uza prematur).

Data viitoare, cand sunt probleme cu directia, mergi la timp in service. Vei scapa mult mai ieftin si vei circula mult mai sigur. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu