cluc24

vineri, 28 aprilie 2017

Cum te pregatesti pentru prima intalnire?


Tocmai ai fost invitata la intalnire de baiatul cu care te conversezi pe retelele de socializare? In mod cert, in acest moment te confrunti cu un amalgam de emotii care te coplesesc, iar in minte iti vin o serie de intrebari vizavi de cum va avea loc prima intalnire cu EL: ``Daca nu te place?``, ``Daca vei spune ceva gresit?``.
Este cat se poate de clar faptul ca prima intalnire poate reprezenta o adevarata provocare incepand cu ceea ce vei purta si terminand cu modul in care vei gestiona coversatia. Pregatirea pentru intalnire poate fi extrem de obositoare daca nu cunosti care sunt detaliile esentiale care trebuie puse la punct inainte sa iesi din casa.
De aceea, pentru ca tu sa te bucuri de un ``date`` memorabil, urmareste pasii de mai jos si tine cont de fiecare aspect menit sa te sprijine in dorinta de a-ti impresiona partenerul la prima intalnire.
5 pasi pe care sa ii respecti pentru o iesire de neuitat!
Scopul primei intalniri este sa afisezi o imagine impecabila din toate punctele de vedere: outfit-ul trebuie sa fie in concordanta cu locatia aleasa, coafura si machiajul sa te reprezinte, iar comportamentul tau sa fie cat mai natural, fara scenarii pregatite de acasa, intrucat nu are rost sa pari artificiala.
Descopera, mai jos, 5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre primul ``date``:       

·         Relaxeaza-te. Inainte sa te imbraci, umple-ti cada cu apa si fa o baie fierbinte cu spuma, care sa te linisteasca. Foloseste o crema exfolianta de corp care sa iti revitalizeze pielea, lasand-o parfumata, moale si catifelata. Gasesti o astfel de crema exfolianta pe www.sabon.ro, asa ca nu mai sta pe ganduri si integreaz-o in rutina zilnica.

·         Tinuta. Poate ca una dintre cele mai complicate etape ti se pare alegerea tinutei perfecte pentru intalnire. In functie de locatia in care ai fost invitata, alege din garderoba piesele vestimentare in care tu te simti bine. Este important sa fii sigura pe tine astfel incat sa ii transmiti si partenerului acelasi lucru. Alege item-uri care sa te avantajeze, insa nu exagera cu accesorizarea. Poti sa arunci o privire pe propunerile celor de la  https://www.womanlandmc.com/ si, cu siguranta, vei fii stralucitoare.

·         Machiajul. Foloseste un make-up cat mai natural, caci nu are rost sa afisezi o masca. Daca te-a invitat intr-un restaurant elegant, poti incerca sa iti accentuezi ochii cu un eyeliner. Totusi, renunta la ideea de a purta glitter, ruj inchis la culoare ori gene false. Barbatii apreciaza naturaletea si eleganta unei femei, iar aceste doua lucruri nu au nicio legatura cu exagerarea ori vulgaritatea.

·         Punctualitatea. Respecta ora la care ati stabilit sa va intalniti, caci niciunui barbat nu ii place sa astepte mai mult de 15 minute, sfertul de ora academic. Chiar daca fetelor le place sa intarzie, totusi, nu ai vrea sa-ti ruinezi intalnirea chiar inainte sa inceapa.



·         Fii tu. Uita de emotii si lasa telefonul in geanta ori pe masa. Nimanui nu i-ar placea ca partenerul ori partenera sa vorbeasca prin mesaje in timpul unei intalniri. Zambeste natural, fii pozitiva si spontana si, foarte important, evita raspunsurile seci de tipul celor de ``Da`` sau ``Nu``.

Iata 5 pasi de care sa tii cont atunci cand urmeaza sa mergi la intalnire. Cu siguranta, daca ii respecti, vei avea parte de o experienta inedita si, de ce nu, de o a doua invitatie. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu