cluc24

joi, 6 aprilie 2017

O călătorie de neuitat

Se apropie sărbătorile de Paști. Toată lumea face pregătiri: unii cumpără mâncare pentru a prepara bucate delicioase, alții se gândesc la călătorii. Indiferent în care categorie ne aflăm, ne așteaptă adevărate aventuri. Cei care se ocupă de produsele culinare, dau testul excelenței în gătit, iar ceilalți, pur și simplu călătoresc!
Călătorului îi șade bine cu drumul, dar cu pregătirea mașinii, mai puțin. De această dată, m-am decis să nu mai pregătesc mașina, să nu mai fiu șofer sau copilot, motiv pentru care o să plecăm pe meleaguril țării, alături de alți prieteni, dintre unul, o să fie șofer.
Problema legată de faptul că acesta nu are mașină, am rezolvat-o rapid. Ne vom întâlni la ei acasă, unde o să ne aștepte cu o mașină de la „rent a car”.
Rent a car Bucuresti ne oferă soluția optimă pentru călătorie. Vom apela la firma de inchirieri auto Bucuresti pentru a merge în călătoria mult visată: adică să urcăm pe Trasalpina. Doar suntem în perioada sărbătorii creștine, trebuie să fim cât mai aproape de cer!
Vom pleca dis-de-dimineață pentru a reuși să ne încadrăm în program. Primul popas va fi la Oasa. Acolo vom admira barajul Oasa după care vom face o incursiune în lumea religioasă de la Mănăstirea Oasa, unde vom asista la slujba de Înviere.
În următoarea zi, va fi călătoria propriu zisă pe Transalpina, unde admirăm minunățiile naturii, peisajele mirifice și vom face o mulțime de poze, pentru a le avea în albumul vieții.


În această scurtă călătorie, nu putem rata orașul lui Brâncuș, Târgu Jiu, unde putem admira arta acestuia: la intrare, Coloana Infinitului, apoi ne vom deplasa în Parcul Central pentru: Poarta Sărutului și Masa Tăcerii. Îi voi săruta pe cei dragi, voi tăcea ca de obicei, pentru a ajunge la infinutul gândirii mele raționale.


Vom trece prin Defileu pentru a admira peisajul și a ne gândi, la noi planuri de călătorii, pentru concediul care va veni, folosindu-ne tot de modelul rent a car! Este un avantaj posibilitatea de a putea face inchirieri auto București.

Nu vine odată sărbătoare de Paști?  Apoi concediul... și o călătorie mai lungă prin țară, cu rent a car, bună dispoziție și voioșie! Unde va fi... acolo unde ne va conduce șoferul cu mașina închiriată... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu