cluc24

marți, 25 aprilie 2017

Probleme cu mobilierul?

Mobilierul face parte din decorul locuinței. Designul este ales cu mare atenție, pentru a fi în armonie cu locuința și să ofere o stare de relaxare celor care locuiesc acolo.
De multe ori, alegerea mobilierului este o mare problemă. De la stabilirea culorii, a dimensiunilor și a necesarului pe care acesta să-l adăpostească, pot apărea mici probleme. Uneori un dulap, un pat, sau orice alt obiect, poate fi greu de transportat, iar rareori poate nu încape pe o ușă...
Vrem un mobilier special? Trebuie realizat la comandă dar mulți specialiști refuză deoarece această munca este dificilă pentru că, poate nu se potrivesc perfect componentele prelucrate iar mobila este descentrată.
De câte ori nu căutăm mobilierul la o anumită dimensiune și nu găsim ceea ce vrem? Sau ni se strică un sertar, o etajeră dar vrem doar să o înlocuim, fără a schimba toată mobila, dar nimeni nu ne oferă, doar acest mic serviciu...
Ce facem când întâmpinăm aceste probleme? Ne lăsăm păgubași sau căutăm soluții?
Ne putem construi chiar noi mobila, așa cum dorim, apelând la un magazin de bricolaj care să ne facă piesele necesare, la comandă, conform dimensiunilor pe care le dorim, ca la puzzle.
Nu trebuie să mai pierdem timpul căutând ccea ce vrem în multitudinea de magazine de bricolaj, unde să fmi dezamăgiți cu oferta de produse.
Dacă prima idee nu este bună, putem face modificări, iar noi suntem montatorii specialiști ai mobilei. Putem încerca variante și soluții multiple, ajutați de materialele și specialiștii de la magazinul de bricolaj MAM. Ei oferă atât mobilă finită, cât și mobilier sau componente penru acestea, la comandă.
Cu ajutorul lor, a insistenței noastre pentru perfecțiune, putem concepe, găsi și instala mobila dorită, în cel mai ascuns colțișor, având ușor acces la el, acoperind și folosind unele zone neutilizate până atunci, din componența locuinței.
Cine nu s-a convins, poate își face o părere proprie, urmărind videoclipul de mai jos. Oportunitatea care poate fi sansa noastră.



PS: Produsele de bricolaj de la magazinul MAM se pot livra la domiciliu! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu