cluc24

miercuri, 26 iulie 2017

3 lucruri pe care le face o mamica MODERNA!

Odata ce devine mama, in viata unei femei intervin numeroase schimbari, ce pot parea coplesitoare, la inceput. Pe langa faptul ca timpul sau se imparte, acum, intre job, treburi casnice si ingrijirea copilului, pe umerii sai se afla noi responsabilitati. Totodata, stresul cauzat de noul statut poate deveni mult prea mare, astfel ca multe femei ajung in situatia de a se neglija pe sine, pentru a ii multumi pe cei din jurul lor.
Iata 3 lucruri pe care le face o mamica moderna, pentru a-si pastra stralucirea si pentru a fi cu adevarat IMPLINITA!

1. Se ingrijeste constant
 
Desi programul tau devine foarte incarcat, odata cu sarcinile specifice statutului de mama, acest lucru nu inseamna ca nu te poti rasfata, in mod constant. Asadar, aminteste-ti sa ai grija de corpul tau si, sub nicio forma, nu te neglija! Daca iti doresti sa ii poti ajuta pe cei dragi trebuie, in primul rand, sa te afli intr-o stare fizica si psihica buna. Iti poti achizitiona cosmetice din farmacia Minifarmonline.ro, daca nu ai timp sa mergi foarte des la cumparaturi. Astfel, vei avea mereu la indemana produsele necesare si vei putea sa ai grija de parul tau, sa iti faci manichiura sau sa iti aplici o masca pentru ten. Aceste lucruri iti vor creste increderea in sine si te vor face sa te simti frumoasa si puternica!

2. Are o relatie speciala cu micutul ei

Ingrijirea celui mic nu presupune doar hranirea, igiena si stabilirea orelor de somn. Intre tine si micut trebuie sa existe o legatura speciala, pe care sa o dezvoltati de-a lungul vremii. Pentru aceasta, o mamica moderna poarta discutii constante cu cel mic, incurajandu-l pe acesta sa aiba incredere in ea, sa vorbeasca deschis pe orice tema si sa o considere cea mai buna prietena. De asemenea, micile surprize pot face minuni pentru relatia voastra. Poti gasi triciclete pentru cei mici pe www.BEBELAS.ro si sa ii daruiesti una copilului. Acesta va aprecia, cu siguranta, gestul tau. In plus, puteti profita de ocazie pentru a iesi impreuna la o plimbare!

3. Isi face intotdeauna timp pentru ea
 
Chiar daca majoritatea timpului il petreci la job sau alaturi de familie, este extrem de important sa faci si lucruri pe cont propriu. Din cand in cand, ia o pauza de la treburile cotidiene si rezerva-ti cateva ore doar pentru tine! Mamica moderna stie ca acest lucru nu este un semn de egoism, ci un lucru absolut necesar pentru bunastarea ei. Asadar, o data pe saptamana, fa o activitate care iti creeaza placere. Mergi la sala, participa la o ora de yoga, citeste o carte sau iesi in oras cu prietenele tale. Vei observa, de-a lungul timpului, ca aceste mici obiceiuri te mentin implinita si fericita!
Acestea fiind spuse, nu te lasa influentata de normele societatii si acorda, in continuare, atentie propriei tale persoane. Mai presus de orice, nu uita ca si tu esti la fel de importanta precum cei din jur!





2 comentarii: