cluc24

joi, 3 august 2017

3 tips & tricks pentru un apartament DE LUX, cu buget minim!

In mod sigur, ti-ai dorit, cel putin o data, sa locuiesti intr-un apartament de lux, asemenea celor pe care le vezi in povestile afaceristilor de succes. De asemenea, probabil ca ti-ai spus, in sinea ta, ca nu iti vei permite niciodata sa investesti intr-o astfel de locuinta. Ei bine, afla ca acest lucru este posibil, chiar si cu un buget minim! Poti investi in cateva elemente de baza, care iti vor transforma casa intr-un spatiu luxos.
Iata 3 tips & tricks pentru a-ti transforma apartamentul intr-o locuinta DE LUX!

1. Investitii mari, amortizate rapid
 
Unul dintre secretele unei locuinte de lux este sa faci investitii inteligente. Anumite elemente, desi par extrem de costisitoare, pot fi amortizate incredibil de rapid. Mai mult, odata implementate, aceste modificari te pot scapa de cheltuieli semnificative, pe termen lung. Un astfel de exemplu este si incalzirea in pardoseala. Avantajele investitiei intrec, fara indoiala, valoarea costurilor. Poti sa soliciti rapid acest serviciu la https://www.pasinstal.ro/incalzire-in-pardoseala, pentru a  te bucura de confort maxim! In plus, pe viitor, costul energiei electrice va fi mult mai scazut, decat in cazul incalzirii clasice, prin intermediul caloriferelor. Astfel, vei experimenta conditii de lux si, in timp, costurile se vor amortiza si chiar reduce!

2. Materiale de calitate, rezistente in timp

In ceea ce priveste materialele textile pe care le achizitionezi, pentru apartamentul tau, costurile pot fi semnificative. Perdele, draperii, huse pentru canapea, lenjerii de pat si fete de perna, toate acestea te pot duce catre o suma exorbitanta. Asadar, vei fi tentata sa reduci costurile, apeland la materiale mai reduse ca pret. Cu toate acestea, folosind produse ieftine, vei fi nevoita sa le cumperi mai des, dat fiind ca se vor uza mai rapid.
Astfel, este de preferat sa investesti in articole de calitate, precum cele de la https://www.sabaev.ro/metraj-lenjerii, bucurandu-te de ele pentru mai mult timp. Chiar daca sumele initiale vor fi destul de mari, vei putea beneficia de confort si rezistenta, pe termen lung.

3. Mobilier minimalist, in tendintele momentului

Un mobilier bine ales poate schimba aspectul intregii locuinte. Daca iti doresti un apartament luxos, evita piesele complicate, cu multe sertare si compartimente, intrucat acestea nu se mai afla in tendinte, de multa vreme. Opteaza, in schimb, pentru un mobilier minimalist, caci expresia „less is more” se aplica si in cazul de fata! Achizitioneaza elemente de design in linii drepte, simple, cu aspect futurist. De asemenea, alege tonuri care sa ofere deschidere spatiala, precum alb sau crem. Daca iti doresti un spatiu viu colorat, opteaza pentru nuante indraznete de rosu sau oranj.
Asadar, daca visezi la un apartament de lux, il poti avea, cu putina creativitate si informatiile necesare. Aplica aceste trucuri practice si de design interior, pentru a obtine o locuinta superba!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu