cluc24

joi, 24 august 2017

Ghidul antreprenorului: Vrei sa deschizi un service auto? Afla CUM!


Daca ai o pasiune puternica pentru masini si iti surade ideea de a avea o afacere proprie, un service auto este decizia perfecta pentru tine. Nu numai ca te vei ocupa de un domeniu placut tie, dar vei avea si satisfactia de a ajuta nenumarati clienti. In plus, acest fel de afacere este deosebit de profitabila, daca este construita si gestionata corect.

Iata ce trebuie sa iei in considerare, atunci cand vrei sa deschizi un  SERVICE AUTO!

·         Actele necesare
 
Inainte de a trece la orice tip de actiune, informeaza-te temeinic cu privire la actele necesare deschiderii unui business. Pentru inceput, va trebui sa infiintezi o firma de tip S.R.L. (Societate cu raspundere limitata) si sa intocmesti un plan de afaceri. Apoi, vei avea nevoie de numeroase autorizatii si acorduri. Ai la dispozitie o multime de resurse online pentru a te documenta, asa ca profita de ele!

·         Produse de calitate
Dupa ce rezolvi problema actelor, iar afacerea ta poate incepe sa functioneze, acorda o atentie deosebita produselor pe care le folosesti in cadrul service-ului. Indiferent de complexitatea serviciilor pe care le solicita, conducatorii auto vor dori intotdeauna ca masinile lor sa fie tratate numai cu solutii sigure, care sa nu le afecteze automobilul in mod negativ. In acest sens, gasesti lichid de frana disponibil pe www.RAOauto.ro, dar si alte produse utile pentru afacerea ta. Calitatea serviciilor prestate reprezinta un aspect incredibil de important, asa ca nu il neglija niciodata!

·         Igiena este esentiala!
 
In cadrul unui service auto, angajatii lucreaza in conditii destul de dificile, manipuland o diversitate de substante, materiale si piese auto. Asadar, trebuie sa le asiguri acestora un mediu curat, care sa promoveze igiena si siguranta la locul de munca. Poti gasi, pe https://www.sanito.ro/sano, produse profesionale de curatenie, precum sapunuri lichide si spuma, dezinfectanti pentru maini, servetele si alti detergenti utili in spatiul de lucru. Comanda tot ce ai nevoie, pentru ca echipa ta sa lucreze in conditii optime!

·         O echipa profesionista
         Cand vine vorba despre angajati, acestia trebuie sa fie atent selectati. Atunci cand ii alegi, tine cont de experienta lor anterioara, ea fiind absolut esentiala pentru modul in care membrii echipei vor performa. Poti accepta si persoane fara experienta, insa un training serios va fi necesar. In plus, instruieste-ti echipa, pentru ca aceasta sa trateze clientii cu respect, politete si o atitudine pozitiva.
  
·         Promovarea afacerii

 O afacere cu potential, fara o promovare adecvata, nu va avea succesul scontat. Fie ca alegi sa te ocupi de promovare pe cont propriu sau sa apelezi la specialisti, informeaza-te cu privire la cele mai actuale metode. In primul rand, business-ul tau trebuie sa fie prezent in social media, pe cat mai multe retele sociale. In plus, este esential sa detii un site bine pus la punct, unde potentialii clienti sa poata obtine toate informatiile de interes, precum locatia service-ului, serviciile prestate si preturile aferente.


Asadar, daca planuiesti sa iti creezi propriul business, acum este momentul! Profita de aceste tips-uri, aplica-le si transforma-ti pasiunea in cariera!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu