cluc24

luni, 25 decembrie 2017

Idei și jonglerii

Pătrățel se întoarce grăbit de la bucătărie, cu două beri. Una dintre ele o pune pe masă, iar pe cealaltă o întinde spre vecinul Gogonel. Acesta preia repede doza de bere dar, îi alunecă  din mână și o tot împinge în zbor, cu mână spre masă, unde Gogoșar se ridică repede luându-și telefonul mobil ce se afla acolo, dar vărsând totuși, berea lui Pătrățel, care inundă masa. Gogonel cade pe covor iar doza de bere îi pică în cap. Pătrățel revine cu o cârpă din bucătărie și șterge urmele dezastrului de pe masă.
Gogoșar oftează, Gogonel își verifică cucuiul și-și linge picăturile de bere care i se scurg de pe cap, iar Maimuțel ripostează către fratele ei:
-          Pătrățel, nu poți fi și tu matur!
-          Ba sunt... beau bere, nu suc.... – răspunde sarcastic Pătrățel.
-          Era să strici telefonul Gogoșarei! Știi cât costă un asemenea mobil?
-          Mult.
-          Doar display-ul face aproximativ 2000 de lei dacă-l înlocuiești! Vezi de câte beri trebuia să te abții dacă se apărgea ecranul?
-          Păi Gogonel făcea jongleriile cu doza, nu eu! – spune Pătrățel. Oricum, cred că m-am gândit bine!
Toți se uită mirați la Pătrățel care pleacă spre apartamentul său. Gogoșar tace, iar Gogonel suspină:
-          S-a supărat Pătrățel... dacă nu mai vine....
-          Face Gogoșar o prăjitură, deschide ușa să iasă mirosul și imediat apare frățiorul meu – spune Maimuțel.
Nu apucă să termine, că Pătrățel își face apariția cu o cutie pe care o întinde Gogoșarei:
-          Cadou de la mine pentru tine! Bine că am nimerit!
Gogoșar privește uimită la cutie, la Pătrățel, la Maimuțel, la cutie.... o deschide și i se înseninează chipul:
-          Da! Este un produs premium! Materia primă este compusă din patru straturi cu o grosime totală de 0,2 mm. Stratul superior este realizat din polimeri elasomeri care elimină în timp zgârieturile. Un alt strat este calitativ optic pentru a dispersa șocurile. Celălalt strat, din silicon activ are aderență perfectă și anduranță mare.
Gogonel se utiă la Pătrățel și îi verifică palmele:
-          Unde este fițuica?
-          Nu am.
-          De unde ai informațile? Sunt fabulații?
-          Nu. Am studiat temeinic pentru că vreau să iau lucruri de calitate, deși știam că la prietenii mei de la Smart Ptotection găsesc numai lucruri bune.
-          Dar sunt mai multe chestii în cutie – studiază Maimuțel.
-          O folie clasic smart, microfibră, card, Smart Spray, instrucțiuni, cupon de reducere... și separat, o sticla de protectie Fulldisplay TemperedGlass pentru iPhone X alb. Când am adus berea mă uitam să văd ce culoare are telefonul! Vezi, acum putem aduce un nou rând de bere, iar Gogonel să facă mascaradă... poate îi mai crește un cucui! Haha! – râde fericit Pătrățel.

Gogoșar își instalează satisfăcută accesoriile pe device, Maimuțel îl oblojește pe Gogonel, iar Pătrățel așteaptă nerăbdător să apară și fizic, delicatesele ale cărui miros le simțise de pe casa scărilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu