cluc24

miercuri, 24 ianuarie 2018

Povestea lor, povestea noastră, povestea mea

Ninge încetișor, iar oamenii se deplasează cu grijă pe străzi. Rafala de vânt  o dezechilibrează pe femeia care încerca să traverseze strada, iar aceasta alunecă. Încearcă să se ridice, dar nu poate singură, fiind ajutată de doi trecători.

Bărbatiul grăbește pasul. Aruncă o privire în spate și constată că se apropie autobuzul. Începe să alerge dar, după câțiva pași, se oprește gâfâind. Nu s-a oprit din cauză ideilor preconcepute că nu trebuie să fugi după mașini și femei, că în câteva minute vin altele... El a obosit, autobuzul a plecat iar femeile nu-l bagă în seamă....

Bărbatul aflat în cabina de probă este la al doilea tricou pe care-l încearcă. Și acesta este la fel strâns pe talie dar el spune cu o voc sfârșită:
- Este bun... Nu-l mai dau jos. Îl cumpărăm.
După aceste cuvinte, iese fericit și luând cămașa pe care o purtase până atunci, o pune în plasa de cumpărături. Ajuns la casă, îi face semn caseriței să-i scaneze eticheta de pe gât. Era obosit, surmenat și transpirat.

Fata tocmai își termină punga de chipsuri, sorbind și ultima înghitură de suc. Simte că o doare burta dar, neglijează fenomenul. Merge spre bucătărie după o nouă porție de bunătăți, oprindu-se în fața cântarului, pe care se urcă și rămâne perplexă. Cifrele se derulează rapid și se opresc, fiind în număr de trei, înainte de virgulă. Se sperie dar constată satisfăcută:
- Nu e bun cântarul.
Își continuă drumul spre bucătărie și-și aruncă o privire asupra oglinzii din hol:
- S-a deformat imaginea....

Toate aceste povești au ceva în comun deși totul pare diferit. Povestea lor de fapt reflecta povestea mea, a celor din jur....
Alimentația neregulată, nesănătoasă, lipsa activității sportive duc spre îngrășare și implicit la ameliorarea stării de sănătate. Câți dintre noi nu am vrea să resetăm acele momente care au fost puncte de plecare la deteriorarea vieții noastre?
Dacă aș reveni la momentul când am pornit pe calea greșelilor doar pentru că-mi era mai comod și chiar îmi plăcea....



Este timpul să schimb ceva în viața mea, exact ca cei 5 000 de oameni, fericiți după experiențele cu Reset Limitless  din ultimii cinci ani.
Urmînd programul de slăbit inteligent... doar și eu am inteligență emoțională.... pot fi în rândul celor peste o mie de clienți care au reușit să-și atingă țelurile dorite în domeniul sănătății și a greutății corporale.
Dacă reusesc să scap de problemele legate de alimentație, implicit voi avea mai multe resurse financiare pe care le pot investi în mine, în familie și voi putea alege variante optime pentru petrecerea concediilor care să fie cu adevărat relaxante și benefice!

Renunțând la alimentele nesănătoase, scăzând în greutate și menținând-o sub control, datorită dependenței de stilul de viață sănătos, viața o să ia alt curs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu