cluc24

marți, 30 ianuarie 2018

Utilizarea anvelopelor de iarna indiferent de tipul de tractiune al masinii

Cea mai bună modalitate de a maximiza performanța pe timp de iarnă a automobilului dumneavoatra este instalarea unui sec complet de anvelope de iarnă. În loc să pierdeți avantajele de performanță ale vehiculului cu tracțiune față, puteți crește siguranța și performanța cu anvelope de iarnă.

Am nevoie de anvelope de iarnă dacă vehiculul meu are tractiune 4 x4?
Vehiculele cu tracțiune integrală sunt utile în condiții de conducere adverse. Acestea pot ajuta la accelerare, chiar și în condusul de iarnă. Fara anvelopele de iarna, franarea si virajele, pot fi periculoase pentru vehiculele cu tractiune integrala dar  si pentru cele cu tractiune pe doua roti.

Deși nu este necesar să aveți separat  un set de jantecu anvelope de iarnă Dunlop, este o idee bună pentru câteva motive. Sarea și nisipul care sunt adesea folosite pentru a crește tracțiunea pe timp de iarnă pot cauza deteriorarea roților. Mulți șoferi aleg să folosească un set diferit de roți pentru iarnă pentru a proteja aspectul roților lor. Un alt beneficiu de a avea două seturi de roți este că vă permite să aveți ambele seturi de anvelope montate, echilibrate și pregătite pentru trecerea de la sezon. Dacă aveți doar un set de roți, obținerea anvelopei montate și echilibrată sezonier poate fi consumatoare de timp și costisitoare. Economisește timp și bani pentru a avea un set dedicat de roți pentru conducerea în timpul iernii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu