cluc24

vineri, 2 martie 2018

Spre concursul Blogathon 2018


Începe o nouă ediție de Blogathon, cea aferentă anului 2018. În cadrul acestui concurs s-au oferit premii tentante, atât la general cât și la concursurile individuale.
În continuare se va prezenta regulamentul concursului Blogathon 2018, care se desfășoară sub deviza: “Campionii Blogosferei sunt rasplatiti in Competitia Blogathon 2018”.
Pentru detalii, am preluat aceste informații care m-au determinat să particip la competiție, de pe situl BlogAwards:
“Ocupantii locului 1 ai fiecarei campanii individuale vor primi cate 4 puncte, ocupantii locurilor 2 vor primi cate 3 puncte, ocupantii locului 3 vor primi cate 2 puncte. Fiecare participant va primi cate un punct pentru fiecare articol inscris intr-o campanie (este posibil ca la unele campanii bloggerii participanti sa se inscrie cu mai multe articole). Ocupantii primelor trei locuri nu vor mai primi in plus puncte pentru participare, ci doar punctele corespunzatoare  (4 puncte, 3 puncte sau 2 puncte, dupa caz).
Bloggerii vor alege, in functie de locul pe care se vor clasa, cate unul sau mai multe produse. Bloggerul clasat pe primul loc poate alege orice produs, cel clasat pe locul doi poate alege orice produs cu exceptia celui ales de bloggerul de pe locul 1 si tot asa, pana la locul 40.
Dupa ce bloggerul clasat pe locul 40 va alege unul dintre premii, bloggerul de pe locul 1 va putea alege inca un premiu (al doilea premiu suplimentar), bloggerul de pe locul 2 va alege dintre premiile ramase si tot asa, pana la locul 40”.




Spor și succes tuturor, chiar și mie!

2 comentarii:

  1. Doua chestii importante are Blogathonu' fata de SB: instiintarile prin mail si premiile garantate. Mi-a placut experienta!

    RăspundețiȘtergere