cluc24

vineri, 18 mai 2018

Servicii foto video nunta de calitate


Nunta - primul eveniment vieții de cuplu

Preătirea nunții uneori este o adevărată corvoadă. Deși evenimentul este unul special pentru tinerii însurăței, acestia trebuie să de-a dovadă de responsabilitate chiar înaintea întemeierii propriei familii.
Detaliile necesare acestui demers sunt foarte importante. De la alegerea zilei fericitului eveniment, a locației și participarea conform programului stabilit la cununia civilă și religioasă și până la stabilirea programului și a meniului specific la restaurant, toate necesită un plan precis, dinainte stabilit.
După naștere și botez, cel mai important eveniment din viața unei persoane o reprezintă căsătoria acestuia, pasul spre deplina maturitate și derularea unei vieți în comun cu persoana iubită.
Fiecare eveniment major din viață trebuie să rămână în filele albumului vieții, atât real cât și virtual. Realitatea este ceea ce se trăiește cu intensitate maximă, iar virtualul este reprezentat de amintirile rămase întipărite în memorie cu ajutorul imaginilor și filmărilor, motiv pentru care alegerea unui „designer virtual” este una foarte importantă.
La nunta de aur, este plăcut să revezi imaginile foto video nunta ar fi ca o reîntoarcere în timp la acel fotograf nunta care a imortalizat toate momentele picante ale respectivei festivități.

Organizarea nunții

Chiar dacă accentul oricărei petreceri de nuntă se pune pe calitatea meniului și a muzicii, un rol important în derularea evenimentului îl are  fotograful. Acesta reprezintă liantul între prezent și viitor. De multe ori este greu alegerea unui fotograf nunta pentru că munca acestuia este cea mai importantă chiar dacă nu este relevantă chiar de la început.
Meniul și muzica sunt alese în funcție de preferințele invitaților, dar petrecerea se desfășoară conform obiceiurilor și tradițiilor specifice tinerilor căsătoriți.
Pentru ca albumul foto video nunta să fie unul complet, fotograful trebuie să fie mereu în preajma principalelor etape în derularea petrecerii, ceea ce este greu pentru un neprofesionist.

Alegerea unui fotograf nunta Bucuresti

Uneori, alegerea acelui fotograf nunta Bucuresti ideal pentru evenimentul perfect este greu. Pentru alegerea profesionistului se poate face o căutare pe internet cu cuvintele cheie fotograf nunta Bucuresti  sau mai simplu prin sintagma fotograf nunta. Această soluție nu poate fi 100% de succes, deci trebuie completată cu alte indicii importante precum recenzii, recomandări online și de ce nu, chiar offline, putându-se lua legătura cu alți clienți ai agenției sau al fotografului respectiv care-l pot recomanda.
 Pentru București, alegerea unui specialist foto video nunta nu este una dificilă pentru că recomandările și imaginile de pe site, îl recomandă pe Joița Lucian, fotograful de nunta ideal.
De ce?
Pur și simplu, imaginile, calitățile și recomandările din mai multe surse, îl recomandă cu prisosință.

Calitățile unui fotograf de succes

Fotograful trebuie să fie o persoană organizată. El trebuie să cunoască fiecare pas care urmează în desfășurarea evenimentului și să fie la locul oportun, atât el cât și aparatura sa profesionistă. Imaginile trebuie să fie de calitate.
Trebuie să fie punctual. Dacă la prima întâlnire după contactare, acesta este primul la întîlnirea cu viitorii clienți, va fi clar că și la nuntă va fi cel care deschide ușa acasă la mireasă și de asemenea, tot el va stinge lumina la local.
Un fotograf perfect trebuie să fie dotat cu toate cele necesare bunei desfășurări a profesiei pe care o exercită. Acesta deține o mulțime de aparate și de accesorii, pentru a surprinde cele mai bune lumini și cadre în timpul exercitării meseriei.
Acesta trebuie să fie peste tot omniprezent și nimeni să nu-l sesizeze. Fotograful va filma și fotografia toate momentele clasice și inedite, fără a încurca participanții, oferind informații utile pentru realizarea unor imagini memorabile.
Fotograful trebuie să fie spontan, găsind soluții optime chir în situațiile neprevăzute care pot apărea. Pentru a se vedea calitatea serviciului, trebuie făcută și o vizită la studioul acestuia unde se poate observa modul de lucru al acestuia.
Acel fotograf nunta trebuie să fie rezistent la stress, pentru că fiecare invitat va dori anumite poze și idei năstrușnice care pur și simplu îi pot încurca misiunea.
Un bun fotograf nunta Bucuresti trebuie să fie rapid și eficient, atât în timpul deplasărilor între locații cât și în timpul petrecerii de nuntă când pentru auto-reclamă, poate oferi unele poze ale căror imagini le realizase cu puțin timp în urmă. Clienții vor savura pozele și-și vor aduce aminte de el și peste ani, invitându-l la alte evenimente importante care necesită prezența sa.
Un bun fotograf, cu o carte de vizită impresionantă, are o echipă puternică în spate, care-l vor înlocui în anumite momente când acesta este implicat în alte locuri, cum ar fi “furatul miresei”.. Nu contează numărul colaboratorilor, ci doar eficiența și comunicarea dintre ei.
În concluzie, fotograful trebuie să aibă o carte de vizită releventă și reală...



2 comentarii: