cluc24

duminică, 20 decembrie 2015

Din suflet, salvează o inimă!


Se apropie sărbătorile. Fiecare îşi planifică timpul şi banii pentru a se organiza cât mai bine. Este normal, pentru că tot anul a muncit, a luptat, fiecare, în parte, cu viaţa, traiul şi soarta lui.
Mereu în prag de sărbători, omul vrea să fie mai bun, dar uită, că de fapt, în fiecare zi din viaţa lui, trebuie să fie bun.
Fiecare pas în viaţă, fiecare clipă, influenţează într-un fel sau altul, atât destinul propriu cât şi al altora din jurul nostru. Orice pas, bun sau greşit, produce un anumit efect şi asupra celorlalţi din jurul nostru.
Oamenii trebuie să gândească cu inima, şi să acţioneze cu sufletul. Nu trebuie să privim doar în ograda noastră, pentru că şi alţii depind inevitabil, de noi.
Când avem alegeri dificile de făcut, gândim cu mintea dar rar acţionăm cu inima şi sufletul. Înainte de a fi ce suntem, să nu uităm să fim oameni. Toţi, indiferent de “valoarea” noastră, suntem oameni, avem o inimă, un suflet şi putem acorda şi altora …o sansă. Sansa ta, poate fi şi sanşa altora!
Campania asociaţiei “Salvează o inimă”, răspunde mereu la apelul disperat al celor din jur. Ajutându-l pe cel de lângă tine, te ajuţi pe tine!
Fiecare persoană ar face orice pentru un copil…
În acest an, campania organizată de această asociaţie adună bani din donaţii pentru Cristian. Şi Cristian vrea să-l întâlnească pe Moş Crăciun!
Dacă vreţi să-l ajutaţi, este foarte simplu.
Pentru mai multe detalii, clic pe link-ul de mai sus, care vă conduce la pagina de site a campaniei.
Suntem săraci, dar mulţi. Dacă fiecare ar oferi puţin din sărăcia lui, mulţi ar avea de câştigat.
Până să renunţe politicienii la ambiţiile lor personale, să ne ajutăm noi, pe noi. Poate va fi o lecţie şi pentru cei care se prefac că ne conduc ţara.
Ajută un suflet, salvează o inimă!
Fii bun, dar nu doar de sărbători!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu