cluc24

marți, 8 noiembrie 2016

Concertul live


Atenție la ceea ce-ţi doreșt,i că poate ți se întâmpla. Se pare că este adevărat...
Din cele mai îndepăratate vremuri, mi-am dorit să particip la concertul unei cântărețe apreciate atât de mine cât şi de mulți alţi fani, dar nu eram în concordanță cu programul ei! Programele noastre se deplasau în paralel, fără sanse de a se intersecta.
Participând la concursurile de blogging am câștigat un week-end prelungit la mare, în port, unde printre multiplele evenimente care se desfășurau era şi concertul celebrei artiste.
M-am pregătit din timp, iar ziua, în aşteptarea serii mult visate, am admirat expoziţia de nave din jurul portului unde avea loc concertul. Am făcut poze atât cu exponatele din mare cât şi cu mine, printre nave şi marinari. Ajungând în perioada premergătoare spectacolului mi-am verificat aparatul foto şi telefonul care clipea. Atunci mi-am dat seama că se descărca şi am alergat într-un suflet la recepţia din port unde mi-am păzit telefonul care a fost la încărcat. Aparatul foto avea cardul plin şi bateria dădea rateuri, neavând însă şi acest încărcător cu mine, am renunţat la această metodă de stocare a informaţiilor.
Cu câteva minute înainte de concert, am pornit spre scenă pentru a filma şi a face pozele mult dorite. Când să realizez prima fotografie, descopăr că cardul are eroare. Mă enervez dar caut soluţii. Am posibilitatea să filmez şi să transmit live pe reţelele de socializare. Bună idee. Conectez aparatul la internet... dar nu am semnal. Mă mut în altă poziţie... la fel. Concertul începe. Caut o nouă soluţie dar rămân fără idei!
Brusc îmi aduc aminte că prietenii mei avea internet wireless. Caut conexiunea şi constat că este liberă prin D-Link. Este vorba de produsele D-Link ce se găsesc la Altex, eMag, Flanco, PC Garage, EvoMag sau cel.ro.
Am reuşit să-mi transmit imaginile mult dorite şi visate, iar cu sprijinul celor de acasă, le-am şi descărcat în timp util, pentru a le vedea pe blogul meu!
Internetul, uneori ne scoate peri albi, dar bine că există!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu