cluc24

luni, 30 octombrie 2017

Gânduri de femeie

Zi obositoare și stresantă. În sfârșit, privirea ațintită asupra ceasului stoarce un mic zâmbet. Îmi iau repede haina, salut colegii și o iau realemente în fugă, spre mașină. Urc repede la volan și pornesc motorul. Este timpul să merg acasă iar traficul este îngrozitor și aproape că mă lovesc de o altă mașină, evitând impactul în ultimul moment. Ajung în parcarea din fața locuinței și răsuflu ușurată. Este liber pe ambele părți învecinate parcării mele deci pot face manevrele ușor.
După câteva minute, ies din mașină, pornesc alarmă și o iau agale spre alee. După câțiva pași, panicată, mă întorc. Parcasem în altă parte, gresind copacul sub care trebuia să mă strecor. Revin la mașină și o mut, la locul ei. Nu puteam să o las acolo, că venea vecina a cărei parcare o ocupasem și făcea gălăgie de trezea tot cartierul.
Înainte să cobor din mașină, mă privesc în oglindă. Iar am pielea uscată și afectată de roseață. Bărbații uneori au impresia că eu mă înrosesc de ceea ce ei spun, dar de fapt este ceva natural la mine. Trebuie să folosesc în fiecare zi produsele cosmetice bio Biocart.
După această scurtă perioadă de reflecție, cobor din mașina, pornesc alarmă și mă îndrept spre blocul unde locuiesc. Îmi aduc aminte că am uitat să scot coletul primit de la curier, cu noua comandă de cosmetice naturale Biocart și refac drumul în sens opus. Pensionara de la etajul doi își tot ridică gâtul, ca o girafă, să vadă ce fac de tot repet același traseu.
După ce iau pachetul, repet operațiile anterioare, ajungând cu bine la lift, unde aproape că mă trezesc lipită de perete, ca un tablou, de vecinul care iese grăbit trântind ușa, neobservându-mă. Se pare că am o oboseală mentală, neputând gândi....
Urc în lift și ajung în apartament, deschizând în același timp televizorul și frigiderul. Primul obiect mă enervează cu știrile negativiste, iar al doilea este gol...
Mă duc la baie și mă pregătesc, să fiu frumoasă pentru a doua zi, că nu se știe ce oportunitate amoroasă poate apărea. Îmi aleg din seria de cosmetice Biocart, produsul dorit și mă ocup de mine. Este timpul ca să fiu eu cea prioritară, să fac ceva și pentru mine.
După zece minute de studii și prospecte am decis să folosesc crema de noapte purificatoare din gama de cosmetice Urban Verde. Mă culc stresată din cauza pielii uscate și dimineață mă trezesc cu ea regenerată. Are în compoziție salvie și rozmarin ce calmează și hidratează pielea. Îmi arunc o privire și constat că nu se văd ridurile. Noroc cu uleiul de santal și cuișoare din compoziția cremei care mă protejează de efectele dăunătoare ale mediului înconjurător.

Produsul mi-a fost recomandat de vecina mea, care simțea că i se „calmează” oboseala mentală datorită aromei de muscată și trandafir, adică Rose Geranium. Produsele cosmetice Biocart din gama Urban Veda m-au ajutat să rezist la mediul nociv de la birou și de pe drum. Aici nu mă refer la „figurile acre” ale colegelor invidioase, ci la excesul de aer condiționat din birou, noxe și praful din jur, comninat cu stresul zilnic. Am observat că aceste produse cosmetice sunt produse dintr-o combinație de plante, multivitamine și ingrediente active.
Mă privesc în oglindă și nu ezit să exclam:
- Ce frumoasă sunt? Ce piele fină am! Ridurile au plecat într-un concediu interminabil! Frumusețea vine din interior, dar exteriorul o amplifică și-i dă valoare!
Oricine poate fi această femeie, cu condiția să descoperă produsele cosmetice adecvate, care nu lipsesc din rutina zilnică niciunei femei...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu