cluc24

miercuri, 13 decembrie 2017

Apa – produs vital pentru organism

Când ești mic, alții decid pentru tine dar îți poți impune punctul de vedere, nu doar prin plâns ci prin senzații și simțăminte.
La începuturile vieții mele nu știam de probleme, necazuri pentru că totul se învârtea în jurul jocurilor și a jucăriilor. Îmi plăcea să joc fotbal și consumam de regulă multă apă. La un moment dat, bunica mea îmi spunea că-mi vor crește broaște în burtă. Până acum, nu le-am descoperit, deci am scăpat! Dacă inițial consumam apă de la robinet, aceasta încet a fost înlocuită cu apa minerală pură.
Atunci nu știam de importanța apei și de faptul că pentru sănătatea noastră trebuie să consumăm zilnic doi litri de lichide. Mergeam pe propriile plăceri, gusturi care se pare că pentru copii este exact ceea ce trebuie.
Un copil naiv, percepe realitatea așa cum își dorește și știe să aleagă ceea ce este bun. După ce am crescut, am renunțat la meciurile de fotbal și am pornit pe calea fitness-ului. Normal, la orice consum de calorie, corpul solicită apă. Chiar și acum, ca în vremurile de mult apuse, folosesc apa minerală pură, care izvorește din inima Carpaților, din rezervația naturală Abruptul Prahovean din Parcul Natural Bucegi, de la o altitudine de 1100 de metri.

Chiar și în prezent, această apă oligominerală naturală Aquatique este premiată și recunoscută datorită purității ei și a mineralizării reduse de 104 mg/l,  fiind desemnată în anul 2017, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoare la categoria „Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”. Acest top al brandurilor de apă minerală naturală a fost realizat de către revista Forbes România pe baza unui studiu efectuat de Institutul D&D Research. Acest studiu s-a desfăsurat în perioada când consumul de apă a fost mai mare, având o durată de trei luni: iulie – septembrie 2017, având un eșantion reprezentativ pentru spectrul național, care a cuprins aproximativ 1000 de mame. Doar mamele știu ce este benefic pentru copilul lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu