cluc24

luni, 1 decembrie 2014

Suflete, inimi şi vieţi

Toată lumea se pregăteşte de sărbătorile care bat la uşă.
Fiecare îşi planifică timpul şi banii pentru a se organiza cât mai bine. Este normal, pentru că tot anul s-a muncit, s-a luptat, fiecare, în parte, cu viaţa, traiul şi soarta lui. Acum dacă stăm şi gândim, ne dăm seama că nu suntem singuri. Fiecare etapă, fiecare pas, ne înfluenţează, în mod categoric viaţa, dar, nu numai pe a noastră.
Destinele celor din jur sunt influenţate în  mod cert, vizibil de viaţa noastră. Orice pas, bun sau greşit, produce un anumit efect şi asupra celor din jurul nostru.
Oamenii trebuie să gândească cu inima, şi să acţioneze cu sufletul. Nu trebuie să privim doar în ograda noastră, pentru că şi alţii depind de ea.
De multe ori, avem de ales între raţiune sau pasiune, mult prea dificil uneori. Gândim cu mintea dar de puţine ori , nu acţionăm cu inima. Acest lucru nu se datorează faptului că avem o inimă de piatră, cauza este efectul pe care l-ar avea această acţiune.
De multe ori, păstrăm ascuns în suflet, anumite gânduri, pasiuni, vise , idealuri, care rămân acolo prăfuite...
De multe ori încercăm să fim duri, să nu ne pese de cei din jur dar în adâncul sufletului nostru nu este chiar aşa!
Chiar şi companiile, firmele care consideră că sunt pe un „piedestal” de neatins, oferă anumite ajutoare celor oropsiţi de soartă şi viaţă. Cea mai posibilă soluţie pentru a-i ajuta pe cei aflaţi la nevoie, este donaţia. Dacă banii cîştigaţi nu sunt folosiţi şi în scopuri umanitare, de orice fel, parcă suferă că se duc unde se duc...
Înainte de a fi ce suntem, să nu uităm să fim oameni. Toţi, indiferent de “valoarea” noastră, suntem oameni, avem o inimă, un suflet şi putem acorda şi altora …o sansă.
Sansa ta, poate fi şi sanşa altora!
Fiecare persoană ar face orice pentru un copil…

- Aş dori, tăticule, să ajut un om în vârstă. Îmi dai nişte bani, măcar trei-patru lei?
- Da, băiatule, bravo, e un gest foarte frumos. Uite, ia zece lei. Unde e acel sărman?
- Pe trotuar, la colţ. Vinde îngheţată.

Oare toţi pot beneficia de o îngheţată?
Campania “Salvează o inimă”, răspunde mereu la apelul disperat al celor din jur. Ajutându-l pe cel de lângă tine, te ajuţi pe tine!
Ajută un suflet, salvează o inimă!
Pentru fiecare donatie  de minim 10 lei fiecare donator primeste reduceri intre 2.5%-15% la 16 magazine online .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu