cluc24

sâmbătă, 30 mai 2015

Un cadou pentru orice situaţie


De multe ori descoperim că totul se desfășoară în ritm alert ca într-un  film dat pe derulare rapidă.
Așa i s-a întîmplat și unui Georgică, care pe lângă faptul că este uneori distrat , mai este și depășit de unele evenimente. Acesta s-a deplasat la servici cu mașina, fiind în întârziere. La plecare, a vorbit cu soția, care împreună cu copilul pe care-l luase de la grădiniță, îl așteptau la mașină. Agitat și grăbit, la plecare, s-a urcat repede în autobuzul firmei pentru a pleca acasă.
Ajuns la destinație, sună de zor la ușă ca să-i deschidă cineva...
Apoi sună la telefonul fix dar nu-i răspunde nimeni. Apoi sună la mobil și iar se aude cum... sună telefonul în apartament. Georgică se enervează dar deodată își aduce aminte că soția uitase telefonul acasă, așa cum şi el uitase mașina la servici....
Georgică ia repede un taxi și-și recuperează copilul și pe Georgiana, iubita lui soție, care era un pachet de nervi!
Georgică a cumpărat o jucărie pentru copil, care imediat a uitat de clipele de așteptare dar soția era ...plouată ca și vremea ....
Pînă la urmă, Georgică a reușit să o îmbuneze. Cum? Cun un cadou unic, pentru o femeie specială: bijuterie handmade.
A cumpărat un set de bijuterii din pietre semipretioase  care sunt ideale pentru orice moment... atât pentru evenimente speciale cât și pentru revanșă sentimentală.
Din acel moment, de câte ori, Georgică făcea o boacănă, hop aducea câte un mic cadou special, pentru doamna unică, a vieții lui.  
De multe ori, omul ajunge în situații ciudate, dificile dar poate trece ușor peste ele.
Fiecare persoană tinde să aprecieze munca lui și să dezaprecieze, în general munca celor din jur.
Numai cei care realizează produse handmade își pot da seama de dificultatea realizării acestora. În primul rând este nevoie de pasiune, îndemânare, delicatețe, abilitate, simț și dorință de a reuși.
Dacă persoana dorește un set de bijuterii, poate asorta un pandantiv cu un set de cercei. Se pot asorta diferite asemenea accesorii la ținute, atât pentru cele speciale cât și pentru cele de zi cu zi.
Realizarea practică a acestor produse handmade nu este dificilă, dar necesită o parte din sufletul celei care realizează bijuteria.
Primul pas în realizarea oricărui produs handmade, este stabilirea tipului de bijuterie dorit, a detaliilor de realizare.
 După aceasta  se stabilește modul de realizare al prinderii bijuteriei. Daca este o broșă, aceasta are nevoie de o bază de prindere, de culoare aurie sau argintie. Dacă se doresc mărgele sau coliere, este nevoie de sărmă, de asemenea argintie sau aurie, la capătul căreia se montează, la sfârșit, elementele de prindere. 
Următoarea etapă este alegerea tipului de piatră prețioasă care va da efectul dorit bijuteriei. Aceste pietre, se aleg în funcție de persoana care va purta acele bijuterii: după preferințele ei, după culoarea ochilor,  uneori chiar și după zodii.
Dacă se dorește o combinație de mai multe pietre prețioase, acestea pot fi realizate cu ajutorul cu ajutorul pastei FIMO, utilizând o matriță FIMO prin care se realizează diferite modele.
Un set de cercei, cu pietre semipreţioase, un şirag de mărgele îmbinat cu gust şi precizie, un colier ideal sau o broşa care să scoată în evidenţă persoana care o poartă, mereu sunt cadouri ideale, pentru fiecare doamnă, din viaţa fiecăruia dintre noi.
Ce ai nevoie pentru a reuşi în confecţionarea de handmade? Scule necesare şi utile, accesorii de prindere, pietre-semipreţioase, ambalaj pentru produs şi multă răbdare, pricepere şi pasiune.

Primele, accesoriile,  se găsesc uşor la Gemsale, iar celelalte la cei capabili!









Am reușit și eu să aduc bucurie anumitor persoane din jurul meu, cu asemenea cadouri unicate, realizate de Helena, cu produse de la Gemsale.
Cel mai practic mod de achiziționare pentru accesoriile necesare bijuteriilor handmade este varianta online. Se pot găsi diferite produse de prindere, accesorii de bijuterii, pietre prețioase, chiar și margele online  care ajută mult în realizarea celor dorite, oferind şi inspiraţie.
Un produs handmade, necesită multă atenţie şi o muncă continuă, pentru a progresa în realizarea a ceea ce se doreşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu