cluc24

marți, 29 martie 2016

Prietenul...Dell


Când îţi schimbi locul de muncă este greu. Mereu te gândeşti la vechiul loc, la colegii cu care te-ai înţeles perfect... sau nu.
Primul pas este prezentarea noilor colegi. Este dificil să-i reţii pe toţi, dar te consolezi cu gândul că vor veni şi alţii după tine, iar tu vei fi unul... deja vechi!
Apoi ţi se pun la dispoziţie instrumentele de muncă! Le priveşti şi încerci să te adaptezi, primeşti un pix, un caiet....şi un calculator. Dacă ai noroc, ca mine, este un Laptop Dell  care deja îmi este o veche cunostinţă! Cu acest tip de laptop mă delectam şi la vechiul loc de muncă, zburdând efectiv printre aplicaţii şi pe valurile internetului. Acasă am unul de la PCMADD care încă nu m-a dezamăgit.
Este o mare bucurie să întâlneşte pe cineva, sau ceva cunoscut, într-un loc nou!
Dacă ai arme potrivite, câştigi orice bătălie, fie ea virtuală sau de genul jocurilor...
Acasă mai prind câte o repriză de navigat pe internet şi de testat sau re-testat jocuri şi componentele laptopului îmi vin în mare sprijin.
În concluzie, nicăieri nu esti singur, mereu găseşti câte ceva familiar!
Singurul lucru dificil în alegerea laptopului, nu a fost marca ci produsul. Sunt multe variante care oferă tot ceea ce vrei.
De exemplu, Laptop DELL model XPS 15 9530 cu facilităţile Intel Core i7-712HQ, 2.3 GHz, HDD: de  32 GB, memorie RAM: 16 GB, video: Intel HD Graphics 4600, nVIDIA GeForce GT 750M, webcam, BT, 15.6" LCD (QHD+), cu reyoluţie de 3200 x 1800 poate fi utilă atât în munca de zi cu zi (corespondenţă electronică, scriere şi editare de date, navigare pe internet, socializare pe reţele... sociale) cât şi pentru mici delectări audio şi video de calitate (jocuri, filme, videoclipuri). Are un preţ mai mare dar este pentru o viaţă!
Probabil o să apară în curând garanţiile ca la stick-urile USB de calitate, de câte 100 de ani. Adică valabile pentru generaţii....

3 comentarii:

  1. ufff de cand visez si eu la un laptop cu i7 sa nu mai moara cand mi-e lumea mai draga. Dell-ul descris de tine cred ca poate sa si zboare nu doar sa zburde.

    RăspundețiȘtergere
  2. Important este sa aterizeze unde trebuie şi cînd trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa pandesti black friday si magazinele online mai mici care aloca discounturi mai mari.

    RăspundețiȘtergere