cluc24

marți, 8 septembrie 2015

Azorel, un animal fericit



Intru încet pe ușă apartamentului.... dar se pare că nu este chiar așa de ...ușor, că mă trezesc cu Azorel sărind pe mine. Soția mea, privește zâmbind. Perușii mai fac câte o tură prin cameră, asezându-se pe galerie.
Stând pe jos, cu Azorel lângă mine, îmi aduc aminte de povestea lui...
Totul a început... cu o durere de măsea. Ciudat, nu?
Pornind, cu inima în dinți spre cabinetul stomatologic, deja mă vedeam cum sar doctorița și asistenta pe mine, trăgându-mi dinții din gură! Brr! La plecare, soția mi-a zis să cumpăr mâncare pentru peruși.
Întîi m-am dus la dentist, pentru a rezolva problema care mă stresa, urmând ca apoi să trec pe la un magazin cu mâncare pentru păsări.
Ajuns la dentist, imediat sunt luat în colimator, așezat pe scaunul de tortură, pentru a nu avea timp să mă răzgândesc. După ce primesc barbișonul și servețelul, rămân singur, până la apariția ... celor care urmau să mă tortureze.
Sunt agitat. Mă tot mișc, văzând cum aparatul de la cabinet, conectat la scaun, îmi imită mișcările. Mă mișc tot mai mult, ca un copil răzgâiat, pentru a vedea balansul aparatului, până...pic pe jos.
Mă ridic repede și-mi ocup locul pe scaun. Apare și asistenta, atrasă de zgomot, dar, totul este în regulă. Se uită la mine, eu sunt liniștit...
Apare doctorița și începe... țip înainte să-mi atingă ceva... Îmi dă o injecție și apoi continuă...  După o oră, amorțit total... pe o parte, sunt terminat, atât psihic, fizic, cât și ca lucrare. După ce mă programez pentru data viitoare, dispar rapid din peisaj.
Pornind spre casă, îmi aduc aminte de peruși... O pornesc agale, zărind un petshop Intru, cu o falcă în cer și una la pământ, la propriu și încerc să spun ce doresc. Vânzătoarea zâmbește, neînțelegând cuvintele mele...de fapt nici eu nu le mai înțelegeam.
Oftez și mă apropie de o cușcă și un câțel îmi face... recital! Era la fel de agitat, cum fusesem eu, la cabinetul stomatologic. Îl mângîi, iar vânzătoarea este fericită că a înțeles ce vreau. Până să mă dezmeticesc, mă trezesc cu cățelul în brațe și cu bonul fiscal de cumpărare...emis. Uimit, achit, moment în care zăresc și mult căutatul pachet cu mâncare pentru peruși, pe care-l iau, arătându-l vânzătoarei, care taxează și acest produs.
Până la urmă, plec, atât cu mâncare pentru peruși, cât și pentru cățel, care zâmbea fericit, în brațele mele.
Ajuns acasă, deschid ușa, lăsând câinele sub scaun, pentru a-mi feri soția de un șoc. Intru în bucătărie, dar nu apuc să pun cele cumpărate pa masă ( ascunzând totuși mâncarea de căței) că Azorel, sare în brațele soției mele, care este uimită, atât de cățel cât și de mine, care eram unul dintre cei care se tem de câini... Acesta răspunde fericit la numele de Azorel.
Azorel face parte cu brio din familia noastră. De atunci, pentru hrana micilor animăluțe, apelez la un pet shop online  de unde cumpără vecina noastră, mâncarea pentru pisicile ei. Este vorba AnimalulFericit.ro unde găsești tot ceea ce trebuie, comanzi fără a fi nevoie să vorbești....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu