cluc24

miercuri, 1 februarie 2017

O comunicare eficientă



Comunicarea a apărut din prima clipă a existenței umane. Fie că această comunicare era un verbală sau nonverbală, aceasta a influențat viața oamenilor.
Chiar și în cele mai îndepărtate perioade ale istoriei, oamenii comunicau prin semne, sunete, vorbe și acum în prezent, tehnologia avansată ne permite o cale mult mai ușoară.
Dacă nu ar fi existat telefonia mobilă, aceasta trebuie inventată. Oamenii de secole simt nevoie de a comunica pentru a-și desfășura viața și activitățile în mod normal. Fără comunicare, nimic nu ar fi existat – conform părerilor unanime ale psihologilor și ale comunicatorilor.
Poate în trecutul destul de apropiat, nu am fi crezut că putem avea o comunicare în masă, prin intermediul telefonului și a facilităților acestuia. Putem organiza conferințe, trimite mesaje și să asistăm prin intermediul rețelelor de socializare, pe cale virtuală la evenimentele și activitățile altor persoane care fac parte din albumul vieții noastre.
Telefonul mobil, fie el cu butoane clasice sau cu touchscreen a ajuns unul dintre cel mai la îndemână mijloc de comunicare. Pentru că acesta ne ajută în activitățile de zi cu zi, și nu numai, trebuie să avem grijă de el. Fără să ne dăm seama, noi ne atașăm de acesta și când nu avem acces la el, ne simțim ca și cum am fi pierduți în spațiu. Astfel putem constata că există o anumită comunicare între om și telefonul său mobil!
Grija pentru telefon este simplă. Nu trebuie să-l hrănim, chiar dacă ne trezește în miez de noapte, pentru a ne transmite vești, nu pentru cerințe proprii.
Smartphonul are nevoie doar de o simplă îmbrăcăminte, ideală pentru orice anotimp: folia de protecție. Această folie așa cum se numește, de protecție, ferește telefonul mobil de diverse pete care pot apărea din cauza murdăriei de pe mâini (când facem anumite treburi prin casă și răspundem repede la apelul care ne solicită), eventualul contact cu mâncarea de pe masă dacă suntem neatenți... O altă protecție mai mult decât necesară este cea referitoare la praf. Așa cum unele persoane suferă de alergie la praf, telefonul trebuie protejat pentru a nu fi acaparat de acesti microb. Folia protejează telefonul și în cazul unei căderi neprogramate, pe jos conform principiului lui Arhimede, atenuând astfel impactul. Vremea capricioasă ne afectează atât pe noi cât și telefonul. Nu este plăcut pentru nimeni ca atunci când ești prin ploaie sau ninsoare să vorbești la telefon. Așa cum mănușile protejează mâna, așa și folia protejează telefonul de pătrunderea acestor factori nemiloși ai intemperiilor naturii. Uneori, după mai multe utilizări, telefonul are zgârieturi, care pot fi evitate prin folositea foliei, care este transparentă și are claritate perfectă, culorile ecranului nefiind influențate.
Folie nu este greu de montat dar necesită și alte accesorii pentru buna ei utilizare precum microfibră, spray și card de instalare. Nu este greu, în tutorialul de mai jos fiind prezentat modul de instalare, cu instrucțiuni, care se regăsesc și în pachetul Smart Protection .


Folia protejează și prelungește durata de viață a smartphonului. Cu ocazia sărbătorilor, aceste produse au reduceri semnificative. Cea mai apropiată sărbătoare este cea de Valentine Day, între 10-14 februarie, deci trebuie profitat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu